На початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Відповідною інформацією поділилися синоптики Харківського гідрометцентру.

Третього і четвертого червня у Харкові встановиться суха, спекотна погода: стовпчики термометрів піднімуться до тридцяти двох градусів вдень, а вночі не опустяться нижче вісімнадцяти градусів за Цельсієм. Місто буде знемагати від спеки і духоти незважаючи на те, що синоптики прогнозують третього червня мінлива хмарність. А ось опадів на початку тижня чекати точно не варто.

Короткочасні дощі повернуться в Харків і область тільки до середовища, п'ятого червня. У четвер також пройдуть дощі, місцями з грозами. Втім, на температуру повітря опади вплинути не повинні. До кінця поточного тижня температура повітря вдень складе не менше тридцяти градусів тепла. До вихідних стовпчики термометрів порадують легкою прохолодою, проте дощі не затьмарять настрої харків'ян і жителів області. Літо остаточно прийшло в Україну, попереду три місяці спеки і духоти.

Портал «Znaj.UA» нагадує про те, що другого червня у Харкові активісти «Національного корпусу» знесли бюст маршалу Георгію Жукову.

Популярні новини зараз

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

«Знай» повідомляв про те, що недалеко від Палацу спорту у Харкові, де мав відбутися з'їзд партії «Довіряй справах» (партія належить Кернесу і Труханова) зібралися націоналісти.

Раніше ми писали про те, що у Кернеса закупили ялинки за ціною в 250 тисяч за штуку.