Міхеіл Саакашвілі

Зеленський повернув громадянство Саакашвілі

Президент Володимир Зеленський повернув Михеїлу Саакашвілі громадянство України. Про це йдеться в указі, розміщеному на сайті президента. Президент України Володимир Зеленський свої указом повернув екс-президентові Грузії, колишньому голові Одеської області Михеїлу Саакашвілі українське громадянство.

На мосту Кличко нове НП, перші кадри

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

У соціальних мережах повідомляють про нову НП на "мосту Кличка". У цей раз прийшла в несправність велодоріжка. Про це стало відомо завдяки повідомленню користувача Facebook Maxim Ivaschenko.

МВФ

Зеленський поставив крапку в питанні співпраці з МВФ

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з місією Міжнародного валютного фонду в Україні на чолі з Роном ван Роденом. Про це повідомляє Команда Зеленського Telegram.

Українцям заборгували мільярди зарплат, суми тільки ростуть

Заборгованість по виплаті зарплати в Україні в квітні 2019 року збільшилася на 6,2%. До 1 травня 2019 року вона склала 2,615 млрд гривень. Про це повідомили в Державній службі статистики (Держстат) у вівторок, 28 травня.

Податкову систему в Україні кардинально змінять

По накресленому плану просувається процес створення Державної податкової служби (ДПС). Вже нове відомство зареєстровано, як юридичну особу, а також затверджено його структуру. Про це стало відомо завдяки повідомленням на сторінці Міністерства фінансів в Facebook.