Відома українська телеведуча Яніна Соколова приголомшила українців зізнанням. Журналістка розповіла, що хвора на рак та показала, який має вигляд зараз, коли бореться зі страшною недугою.

Про це Соколова повідомила у пості на своїй сторінці в Facebook, - пише "Politeka".

"Ні, це не монтаж. Саме так я виглядаю зараз. Сім місяців тому я дізналася, що у мене РАК. За 7 місяців я його ПОБОРОЛА", - повідомила вона.

Яніна розповіла, що їй довелося пережити за ці кілька місяців та що з нею зробила хіміотерапія.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Публічне і реальне життя часто дуже конрастне:) Поки суспільство обсмоктувало скандальний ефір з Приходько у листопаді, який ми записали заздалегідь, я лежала у реанімаціі, під'єднана до апаратів, нашпигана катетарами по всьому тілу і з дірками у животі. За цей час я пережила 30 променевих терапій і 4 курси хіміотерапіі, як наслідок, я втратила волосся, брови, вії, у мені мінус пару органів, але величезна любов у серці", - пише Соколова.

Та попри пекельні страждання та тривале лікування телеведуча не припиняла працювати.

"За цей же час я створила 30 ефірів Рандеву з Яніною Соколовою та КІНО з Яніною Соколовою, 20 випусків Вечер с Яниной Соколовой, здобула 2 срібні кнопки Youtube , провела 5 конференцій, випустила 2 телевізійні курси у нашій з Olesia Korzhenevska Screen School, видала книгуШевченко на кожен день, зіграла у театрі і у кіно та спродюсувала фільм про армію WE ARE SOLDIERS, який от от вийде у прокат у Парижі. За ці 7 місяців я зрозуміла що таке справжня дружба, любов і жертовність. "


Сколова також повідомила, що в Україні зараз близько мільйона людей боряться за життя. Діагноз - рак чує кожен 42 українець. Також Соколова додала, що в той час, як у розвинених країнах показують гарні результати лікування раку, в Україні цей діагноз звучить, як вирок.

"Для середньо статистичного українця лиса людина з ознаками ослабленого організму – живий труп. Зіпсваний матеріал. Сміття, яке не варто прибирати, бо все одно згніє. Рак не обирає. Він нищить всіх. Незалежно від того слюсар ти чи відома телеведуча. Суспільство йому допомагає нищити. Я все це пережила на собі. Мені 35. І я хочу наступну частину свого публічного і непублічного життя присвятити темі, яка поглинула мене зсередини. Я хочу допомогти українцям, хворим на рак полегшити життя і бути…щасливими. Навіть у цей кепський період", - додала Соколова.

Українці у коментарях зізнались, що були приголомшені почути таке зізнання та підтримали ведучу.

"Пані Яніно!! Я знав, що Ви найкраща серед украінок, але й уявити не міг яку маєте силу і випробування! Хай Бог береже Вас і Вашу родину, дає міцне здоровя. А люди - віддають Вам тяжко заслужену любов! Натхнення Вам!!".

"Новина, яка затамувала мій подих на декілька хвилин ....... Яніно, Ви неймовірна людина! Боротись так тихо за власне життя але водночас так голосно боротись і вболівати за Україну - це заслуговує на повагу!!! Здоров'я!!!!!!!!", - пишуть пыд постом украънцы, якы побажали продовжувати боротися.

Нагадаємо, смерть малюка через халатність медиків розлютила українців.

Як повідомляв портал Знай.ua, вегетосудинна дистонія, авітаміноз, дисбактеріоз - українцям часто приписують подібні діагнози. Проте часто трапляється так, що за симптомами, які пов'язують з такими хворобами, може критися щось зовсім інше.

Також Знай.ua писав про те, що Супрун поділилася власним досвідом боротьби з інформаційними бульбашками.