У Зеленського показали детальну програму інавгурації

У понеділок, 20 травня, відбудеться інавгурація новообраного президента Володимира Зеленського. Стало відомо план заходів на цей день.

Згідно з програмою, з 10.00 до 11.00 Зеленський візьме участь в урочистому засіданні Верховної Ради з нагоди складення ним присяги українському народові.

Порошенко в останній раз звернувся до українців

Напередодні завершення своєї каденції чинний президент Петро Порошенко звернувся до українців з прощальною промовою.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Показати ще

Повний текст звернення опубліковано на сайті глави держави. Порошенко зазначив, що завдяки зміні влади Україна має ознаки належності до європейської цивілізації.

Переможця Євробачення звинуватили в нахабній брехні

Переможець Євробачення-2019 Дункан Лоуренс порушив одне з головних правил пісенного конкурсу.

Саме цю пісню артист вже виконував у 2017 році. На Youtube було виявлено відео, яке датується 2017 роком. На відеоролику Дункан виконує ту ж пісню, з якою брав участь у конкурсі. На відео з репетиції видно, як переможець Лоуренс співає пісню Arcade, проте запис датується 9 червня 2017 року. Цей факт може стати причиною для анулювання підсумків.

Українцям пообіцяли підвищити пенсії

В Україні мінімальна пенсія знову збільшиться. Очікується мінімальний приріст у 67 гривень. Трошки більше, ніж на 2 долари українські пенсіонери будуть отримувати більше. Для когось це смішна сума, а хтось зайву буханець хліба собі купить.

Таким чином, мінімальна пенсія зросте до 1564 гривень. Чергове підвищення відбудеться у зв'язку із зростанням інфляції. Разом з тим одержувачі максимальної пенсії зможуть розраховувати на виплати в розмірі 15640 гривень.

Блогероміністр Супрун замість відставки зайнялася методом "Кенгуру"

Відомий український блогероминистр Уляна Супрун спробувала детально розповісти, що таке метод "кенгуру" і чому він важливий для здоров'я дітей.

"Важлива інформація для майбутніх батьків та батьків з немовлятами. Можливо, ви чули про важливість контакту між батьками і новонародженим дитиною шкіра-до-шкіри або так званий метод "кенгуру". Він вважається стандартом виходжування недоношених дітей, має безліч переваг для здоров'я і доведену ефективність", - йдеться в повідомленні.