Готові об'єднатися: у Батьківщині зробили термінову заяву

Юлія Тимошенко

Парламентська фракція "Батьківщина" повідомила про готовність об'єднуватися з іншими політсилами у Верховній Раді. Відповідну заяву зробив у п'ятницю, 17 травня, нардеп від цієї фракції Сергій Власенко
"Якщо в парламенті знайдуться політичні сили, які готові "принаймні стратегічно" розділити погляди "Батьківщини", фракція готова обговорювати співпрацю", - заявив нардеп від політсили Сергій Власенко.

Слідом за Турчиновим з крісел "вилетіли" Луценко і Геращенко: деталі

Президент України Петро Порошенко звільнив Ірину Луценко з посади представника президента у Верховній Раді, а Ірину Геращенко – з посади уповноваженого президента з мирного врегулювання ситуації в Донецькій та Луганській областях.

Суд "пробачив" вбивство скандальному нардепу

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Суд достроково зняв судимість з колишнього депутата Верховної Ради Віктора Лозінського, засудженого за причетність до вбивства жителя Кіровоградської області Валерія Олійника.

Екс-депутат звернувся до суду з заявою, в якій він просить зняти з нього судимість за вироком Дніпровського районного суду Києва від 20 квітня 2011 року, зміненого ухвалою Апеляційного суду Києва від 26 березня 2012 року та постановою Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ від 1 березня 2013 року.

"Шеф дрюкає": депутат Порошенка попався на ганебній переписці щодо Зеленського

Народний депутат з фракції Блок Петра Порошенка Дмитро Лубинець отримав повідомлення щодо рішень суду по виїмці архівних документів дільничних виборчих комісій Волновахи та Костянтинівки (Донецька область).

Під час засідання ВР 17 травня, народний депутат від БПП Дмитро Лубинець отримав повідомлення від користувача "КС Вервейко Іван Дмитрович".

Зеленський знайшов заміну Клімкіну, Грицаку і Райніну, - ЗМІ

У новообраного президента Володимира Зеленського визначаються з першими призначеннями за президентською квотою. Цю інформацію повідомило джерело з команди Зеленського, передає "Страна". Очільником МЗС стане колишній заступник Павла Клімкіна Вадим Пристайко. Керувати Адміністрацією президента буде лідер партії "Слуга народу" Іван Баканов.Зараз дві кандидатури розглядаються на посаду шефа СБУ.