Син колишнього президента України Віктора Януковича Олександр приїжджав на тимчасово окуповані території Донецька. Відповідну інформацію підтвердили в "ДНР".

Про це повідомляється в Telegram-каналі Народна правда-Донбас.

"Начебто нісенітниця, але перевірили: так, був. Причому, зі схвалення двох наших міністерств. Віддають йому в управління (володіння, тимчасове користування etc) енергетичний сектор. Зуївки зокрема (привіт, Ахмет!). Вугільну сферу не віддають, комусь потрібніше, поки не віддають. Якось так. Всього нам хорошого", - пише канал.

Крім того, в Telegram-каналі Донецький абориген розповіли про те, які ще важливі гості відвідали Донецьк останнім часом.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

"Повернувся Саша "Стоматолог", ох і новина. У Донецьку цілком офіційно зараз знаходиться всім відомий Фіма Звягільський (Юхим, виконував обов'язки прем'єр-міністра України у 1993-1994 роках, - прим. ред.) (погоджено особисто з Пушилиным). З офіційним візитом заїжджав Олександр Клименко (колишній Міністр доходів і зборів України, - прим. ред.) (в огляді території його супроводжував особисто мер Горлівки Приходько). Це публічні, про великих українських функціонерів з меншим медійним і великим економічним вагою перераховувати дорого... Об'єднує їх всіх одне, ведуть вони себе вільно і впевнено. Отримують гарантії від "наших" влади, будують плани, ділять стратегічні напрями і починають заробляти", - пишуть у Telegram-каналі.

Нагадаємо, Янукович раптом прокинувся і побіг плакатися в суд.

Як повідомляв Знай. ua, Порошенко просто так не піде, вже призначив "своїх" на найважливіші посади.

Знай. ua писав, що Межигір'я "розпилюють" після втечі Януковича.