Мешканці села Гандеровиця, що в Мукачівському районі, власними силами відновили розбиту дорогу, зібрали гроші, купили будматеріали і почали ремонт.

До місцевої та районної рад зверталися з 2003 року та все марно, нічого не міняється, дороги, як були розбиті, так і по сьогодні ніхто не приступив до роботи.

Місцеві не одну автівку пошкодили, деякі машини просто не могли проїхати через гігантські ями.

Місцеві жителі скаржаться, що ремонту їхні дороги не бачили вже 30 років. Люди переймаються, що за найменшого дощу, транспорт проїхати не міг.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Останні місяці, коли дощі розмили дорогу, водії маршруток відмовлялися їхати в село. Дістатися до пацієнтів не могли і "швидкі".

Українці довели - разом можна вирішити будь-яку проблему!

Гроші на подрібнений асфальт та щебінь збирали всім селом. До них приєдналися і водії. давав, хто скільки міг. Разом зібрали необхідну суму, замовили транспорт та приступили до роботи. Працювали у кілька змін. Засипали великі ями та за допомогою трактора вирівняли покриття.
Проте всі розуміють, що такий результат буде не надовго, тому сподіваються, що влада змилується та розпочне капітальний ремонт шляхів.

Нагадаємо, в Києві Рибальський міст, який кілька років був перекритий для автомобілів, повністю перекрили і для пішоходів: нещодавно біля нього встановили паркан і табличку, яка інформує про майбутні будівельні роботи.

Як повідомляв портал Знай.ua, Укразалізниця в особі її голови Євгена Кравцова вже тривалий час виводить з себе весь український народ. Брудні вагони, смердючі туалети і мокра постільна білизна разюче межують з дизайнерськими костюмами і дорогими автомобілями Кравцова.

Також Знай.ua писав про те, що Київ втратить ще один міст, на рішення пішло два десятка років.