Український уряд і компанія "Нафтогаз" нахабно кинули українців і готуються в черговий раз підняти ціну на блакитне паливо для населення.

Такою заявою відзначився український журналіст Олександр Дубинський, пише портал "Політека".

Він опублікував у соцмережах відеоролик, в якому пояснив цинічну схему обману споживачів. Автор звернув увагу, що вже незабаром народ України втратить довгоочікуване зниження ціни на газ.

ціна на газ

"Отже, вибори закінчилися, а це значить оббирати населення можна з ще більшою силою. І це нам демонструє НАК "Нафтогаз-Україна", яка з 1 червня планує підвищити тарифи для населення на 360 гривень", заявив Олександр Дубинський, посилаючись на проект нового паливного договору.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

ціна на газ

Журналіст нагадав, що з 1 травня, після вимог прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, "Нафтогаз" знизив вартість газу для населення на 300 гривень. Таким чином, всього за місяць все повернулося на круги своя, а блакитне паливо навіть подорожчало на 60 гривень.

За словами Олександра Дубинського, котирування європейських газових компаній демонструють зовсім іншу ситуацію. На біржі в Європі вартість тисячі кубометрів газу навіть з доставкою оцінюють в 6905 гривень на 1 травня і 6911 — на 10 травня. Тобто, за десять днів вона практично не змінилася.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Нафтогаз" після рішення Кабінету міністрів переглянув тариф газ для простих українців. Згідно з новими тарифами за кожен куб доведеться платити 8,247 грн. Однак радіти не варто, в червні знову вартість блакитного палива може підскочити. Про це повідомили представник НАК "Нафтогаз".

Нагадаємо, скасування загального тарифу з 1 травня: кожному українцю вирахували "свою" ціну за газ.

Як повідомляв Знай.uа спрощена система податків: що змінить новий Кодекс.

Знай.uа писав, гнилі кишки і кров у ковбасі: в мережі показали, чим виробники "годують" українців.