Не є секретом, що будь-яка дитина, яка народилася на території США є громадянином Америки, навіть якщо його батьки з іншої країни. Якщо ви коли-небудь замислювалися зробити це, то напевно бачили безліч пропозицій від українських фірм посередників. Маючи досвід роботи з компанією Sunshine Baby ми розповімо вам, які опції представляють фірми і якими найкраще скористатися, а якими ні.

Проживання.

Кампанії не працюють на пряму з фірмами по оренді житла. Все це можна зробити самостійно через агенції з нерухомості і за доброю ціною. Так як посередники теж використовують цих же ріелторів, але при цьому накручують собі чималий відсоток. Компанія Sunshine Baby самостійно орендувала нам житло, але по приїзду в країну з'ясувалося, що така ж сама квартира по сусідству нам могла обійтися в 2,5 разів дешевше. Середня ціна за 3-4 місяці в комфортній квартирі 9-10 тисяч доларів. Важливо розуміти, що подібні компанії беруть передоплату без умов будь-якого віку.

Вибір клініки.

Так само як і з квартирою медустанову можна вибрати самостійно. Абсолютно всі ціни на послуги знаходяться у вільному доступі. Багатьом менеджерам комфортніше на пряму спілкуватися з батьками, що б не виникало ніяких плутанини. Посередники спотворюють інформацію і завищують ціни більш ніж в два рази. У клініках є штат професіоналів, які допомагають адаптуватися на новому місці, допомагають впоратися зі стресом, щоб почуватися комфортно.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Коли ми дізналися справжню ціну за наші послуги в госпіталі, ми відразу захотіли з'ясувати, чому ж нам обійшлося це набагато дорожче. Але так і не отримали відповіді від Sunshine Baby. Наші відгуки і коментарі в соцмережах видаляються співробітниками компанії.

Але якщо у вас немає стільки вільного часу, що б самостійно займатися цими питаннями, радимо перед вибором кампанії все таки витратити трохи часу, щоб подивитися відгуки на різних сайтах і форумах. Найефективніше, знайти людину, яка вже пройшов через всі ці труднощі і зможе поділитися з вами досвідом і потрібними контактами клінік або ріелторів.