Мешканка Одеси Світлана Гасс, незважаючи на 60-річний вік і 12-річного онука, змогла завоювати титул найкрасивішої бабусі світу і Місіс Трансконтиненталь Класік (Ms. Transcontinental Classic). Конкурси відбулися у Болгарії та США, про що йдеться в сюжеті телеканалу 1+1.

Про Світлану Гасс відомо, що вона народилася в Одесі, має спеціальності модельєра-конструктора і фінансиста. У середині 90-х років, коли дочці було 11 років, її чоловіка не стало і вона була змушена зайнятися торгівлею і розвивати бізнес самостійно. Через кілька років Світлана відкрила салон краси, оскільки мріяла, щоб українки доглядали за собою так, як жінки за кордоном. На даний час в деякі дні пенсіонери можуть відвідувати її заклад безкоштовно.

Світлана Гасс

Протягом усього часу Світлана Гасс не тільки старанно працювала, але також займалася спортом — бігом, плаванням у морі і фітнесом, причому не припинила заняття і після народження онука. Не так давно дочка потайки зареєструвала її на міжнародний конкурс краси для бабусь. Потім Світлану помітили представники Америки і запросили на конкурс в Атланту на Ms. Transcontinental Classic, на якому 58-річна в той час українка здобула впевнену перемогу.

Світлана Гасс

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Згодом Світлану Гасс внесли до Книги рекордів України як модель похилого віку, однак незважаючи на настільки серйозний вік, вона на пенсію не збирається. Світлана активно бере участь у фотосесіях по всьому світу і вчить жінок, як правильно за собою доглядати.

Світлана Гасс

Нагадаємо, раніше зазначалося, що в Росії у концертному залі Барвіха Luxury Village відбувся фінал конкурсу "Міс Росія 2019". Переможницею стала 20-річна Аліна Санько і її зовнішність тут же почали обговорювати в мережі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Київському політехнічному інституті імені Ігоря Сікорського пройшов конкурс краси, який анонсували скандальним відео з голими студентками і відвертими танцями. Складно не погодитися, що це була дуже вдала рекламна кампанія. Однак громадськість різко засудила таку "творчість" дівчат.

Також "Знай.uа" писав, що стало відомо про те, що у Франції переможниця найпрестижнішого конкурсу краси "Міс Франція" Морган Роллан загинула в страшній дорожно-транспортній пригоді.