В одній зі шкіл Львова вчителька християнської етики розповідає дітям про те, що можна померти, якщо зайти до туалету після того, як його відвідав гомосексуаліст.

Відповідне відео, відзняте школярами, поширило у мережі видання “Депо.Львів”.

“В одній із львівських шкіл дітей замість уроків водять до церкви молитись за гарне навчання, а вчителька християнської етики розповідає учням про те, що можна померти, якщо зайти після гомосексуаліста до туалету. Відео зняли діти”, – зазначає ЗМІ у підписові до ролику.

Варто нагадати, що у Першій міській гімназії Черкас розгорівся скандал. Вчителька музики вирішила долучити 10-річних дітейдо радянського минулого. І не тільки розповіла популярні "факти" кремлівської пропаганди, але й змусила співати пісні радянських часів.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Вчителька на уроці з дітьми вирішила заспівати пісні "Катюша", "Синий платочек" і "Вставай страна огромная". Крім того, після співів дітям включила відео з російським президентом і розповіла, як Радянський Союз, а точніше Росія звільнила Україну від загарбників.

Відмітимо, батьки школярів стурбовані змінами, які торкнулися щоденників. Більшість вчителів наполягають, щоб діти вели записи у них та носили щодня з собою. Більша того, деякі школи закуповують однакову на всіх учнів щоденники, на які потрібно викласти чималу суму. Саме це найбільше обурило українців.

Нагадаємо, навіть в 21 столітті багато країн Азії і Африки залишаються вкрай небезпечними для маленьких дівчаток.

Як повідомляв "Знай.ua", під Ковелем Волинської області сталася бійка між двома школярками 15-ти та 12-ти років.

Також "Знай.ua" писав, що 19-річну Нусрат Джахан Рафі була облита гасом і підпалили на даху школи.