У десятому випуску шоу "Холостяк-9" із проекту пішла Марина, в результаті чого в проекті залишилося три дівчини.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що подальший вибір зіркового холостяка Микити Добриніна на Дашу, Лілію і Софією.

Варто відзначити, що Лілія буда першою дівчиною, яка взагалі отримала троянду від холостяка. Микита відзначив, що у дівчини прекрасна мама, проте йому не сподобалось, що дівчина не показала раніше, як вміє співати. Для виправлення цього моменту їй знадобилася троянда.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

У свою чергу Даша залишила Микиту під враженням від знайомства з батьками. При цьому холостяк був насторожений надзвичайно високою обізнаністю батьків у житті дівчини. Все одно холостяк вручив їй троянду.

Однак Софія досі продовжує дивувати холостяка Добриніна загадковістю, проте її надмірна скутість і комплекси все ж насторожують зірку. При знайомстві з батьками вона поводилася грубо, що йому не сподобалося.

"Припини боятися і повір у себе. Все можливо, я це робив. Зараз твоя черга", – сказав їй Добринін та все ж вручив троянду, попросивши, щоб дівчина перестала прикриватися посмішками і почала говорити.

На церемонії троянд єдиною дівчиною, яка залишилась квітки була Марина. Вона вже зрозуміла, що залишає проект. При цьому Добринін засипав дівчину величезною кількістю приємних компліментів.

"У тебе гостинні батьки. Було приємно у твоєму офісі. Ти цілеспрямована, ти вмієш всього домагатися. Я переконався, що ми дуже схожі. Нам є про що говорити, ми прекрасно розуміємо один одного, але ти дуже стримана. Навіть зараз мені складно розуміти, які емоції ти відчуваєш. Я не бачу твоїх емоцій в наших відносинах, для мене це важливо", – сказав Микита.

На кінець Добринін провів Марину до автомобіля і зізнався, що подібні рішення даються дуже непросто. У свою чергу дівчина розповіла, що їй було приємно бачити у ролі холостяка саме Добриніна.

Нагадаємо, романтичне шоу "Холостяк 9" все більше набирає обертів і в новому випуску головний герой пізнає учасниць реаліті дещо з іншого боку.

Як повідомляв "Знай.ua", головний герой останнього сезону шоу "Холостяк", відомий український шоумен Микита Добринін з'явився на прем'єрі фільму "Шахрайки" у Києві.

Також "Знай.ua" писав, що днями відома українська співачка Оля Полякова вперше подивилася випуск популярного шоу "Холостяк-9". Супреблондинка була шокована побаченим і охрестила проект огидним.

Путін був впевнений що Порошенко не програє такому кандидату, як Зеленський. Сергій Гайдай