У львівській школи №93 дітей замість уроків водять до церкви молитися за гарне навчання, а вчителька розповідає учням про нюанси статевих відносин гомосексуалів.

Відповіде відео з'явилось у мережі.

За словами користувачів мережі місцева вчителька постійно розповідає дітям, проте що можна померти, якщо відвідати туалет відразу після людини, яка "сповідує" нетрадиційну орієнтацію.

Варто нагадати, що у Першій міській гімназії Черкас розгорівся скандал. Вчителька музики вирішила долучити 10-річних дітей до радянського минулого. І не тільки розповіла популярні "факти" кремлівської пропаганди, але й змусила співати пісні радянських часів.

Вчителька на уроці з дітьми вирішила заспівати пісні "Катюша", "Синий платочек" і "Вставай страна огромная". Крім того, після співів дітям включила відео з російським президентом і розповіла, як Радянський Союз, а точніше Росія звільнила Україну від загарбників. Директор департаменту освіти міськради Черкас Сергій Воронов зазначив, що міська влада могла б відреагувати оперативніше, якби ті, що скаржаться надали якісь відео докази таких кричущих порушень з боку вчителя.

Популярні новини зараз

Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Нагадаємо, навіть в 21 столітті багато країн Азії і Африки залишаються вкрай небезпечними для маленьких дівчаток, адже вони практикують те, що в цивілізованому світі називається сексуальним рабством. У наш час абсолютна більшість європейок здобуває освіту, і лише потім виходить заміж. Однак, у дівчаток, які народилися в країнах Африки та Азії, немає такої привілеї. Вже в 5 або 8 років їх видають заміж за чоловіків старших у 3-5 разів, а потім їх чекає жахлива шлюбна ніч і народження дитини.

Як повідомляв "Знай.ua", під Ковелем Волинської області сталася бійка між двома школярками 15-ти та 12-ти років. Як стало відомо, одна з учасниць бійки навчається в школі №7 міста Ковель, інша - в навчально-виховному комплексі села Вербка Ковельського району, на території якого і сталася бійка.

Також "Знай.ua" писав, що 19-річну Нусрат Джахан Рафі була облита гасом і підпалили на даху школи. За два тижні до трагедії дівчина скаржилася, що до неї домагається директор.

Путін був впевнений що Порошенко не програє такому кандидату, як Зеленський. Сергій Гайдай