Державний банк «ПриватБанк» втратив кошти від бізнесу з початку року.

Як свідчить перший квартал рейтингу банків за залученими коштами бізнесу, перша сходинка залишилася за Укргазбанком (50,1 мільярдів гривень). На початку 2019 року він перебував на третьому місці.

ПриватБанк

Передає Хвиля.

Ще один банк— Укрексімбанк — зумів зберегти другу позицію (48,5 мільярдів гривень), а ПриватБанк (43 мільярдів гривень) посів третю сходинку, тоді як на початку 2019 року посідав першість.

Популярні новини зараз

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Згідно з даними НБУ, в перші три місяці Укргазбанк лідирував лідером по зростанню депозитного портфеля суб'єктів господарювання (+14,1%). За ним зі значним відставанням йшов Креді Агріколь Банк (+8,7%) та Укрексімбанк (+2,7%).

ПриватБанк

Найбільшу суму коштів від бізнесу втратив ПриватБанк (-9,3%), Райффайзен Банк Аваль (-9,4%) та УкрСиббанк (-12,3%).

Варто нагадати, що ПриватБанк зробив важливу заяву щодо оновлення. Вихід нової версії мобільного додатку Приват24 анонсував генеральний директор Приватбанку Петро Крумханзл.

Коли запустять програму в тестовому режимі, гендиректор Приватбанку повідомив в інтерв'ю для видання Liga.net. За його словами, ПриватБанк не буде використовувати цифрове ядро Corezoid для нової версії мобільного додатку. Воно було розроблено ще до націоналізації банку. Як розповів Крумханзл, ще в березні стартував етап тестування, а основний запуск запланували на кінець літа 2019 року. Особливо порадує оновлений додаток перфекціоністів.

"найближчим часом бета-версія системи буде доступна всім бажаючим. Перфекціонізм в питанні запуску нової системи цілком виправданий, ми хочемо запропонувати клієнтам майже ідеальний продукт", - зазначив генеральний директор Приватбанку.

Нагадаємо, Чим може обернутися скасування націоналізації Приватбанку

Як раніше повідомляв "Знай.ua", ПриватБанк опинився в епіцентрі скандалу

Також "Знай.ua" писав про те, що ПриватБанк терміново звернувся до українців