Під Житомиром три тонни отрутохімікатів вирвалися назовні

В Олевську Житомирської області влада налякана екологічною ситуацією, яка виникла після того, як на Свято-Воздвиженській вулиці згоріла бочка з невідомими отрутохімікатами. Про це стало відомо з повідомлення на сайті Олевської об'єднаної територіальної громади.

Володимир Зеленський

Невже Трамп? Волкер розповів про "найвище представництво" США на інавгурації Зеленського

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

На інавгурацію президента Володимира Зеленського з США прибуде делегація "високого рівня представництва". Про це в інтерв'ю російській службі "Бі-бі-сі" розповів спецпредставник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер.

тарифи

Ціна на газ у травні Кабмін прийняв доленосне рішення

Українцям повідомили доленосне рішення щодо нових цін на блакитне паливо. Уряд затвердив нові тарифи на газ. Кабінет міністрів зібрався 8 травня і обговорив всі можливі шляхи розв'язання проблеми з тарифами на газ для населення.

Відомий журналіст розбив парламентські потуги Вакарчука

Відомий журналіст Денис Іванеско розповів, чому похід Святослава Вакарчука в парламент ознаменується провалом. Відповідне повідомлення він зробив на своїй сторінці у Facebook. Зокрема, Іванеско зазначив, що Святослав Вакарчук вже був народним депутатом в далекому 2007 році, проте "прогуляв" половину засідань українського парламенту. Крім того, вже через рік він склав мандат і пішов з політики.

Ігор Коломойський

Коломойський назвав головного ворога України, і це не Путін

Олігарх Ігор Коломойський дав оцінку президентству Петра Порошенка і розповів, що за останні 5 років відбулося з Україною. Про це повідомляє видання Finbalance. Бізнесмен стверджує, що Порошенко і його режим погодилися на експеримент над Україною.

"МВФ і група міжнародних компаній вирішили вкинути Україну в хаос заради робочої сили. Для цієї задачі вони обрали найвідмороженіших політиків, у яких немає батьківщини, немає народу і немає почуття власної гідності. Порошенко ідеально підходив для цієї ролі "Президента", - вважає Коломойський.