Мешканка Кривого Рогу вирішила замовити зі своїми друзями суші в "Кіоко". Після того, як замовлення привезли і всі приступили до трапези, вона побачила таке, що просто моментально відбиває апетит. Цю інформацію дівчина опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Хочу поділитися історією для любителів суш. Сьогодні 07.05.19, ми з друзями вирішили замовити суші "Кіоко". Я вже не вперше замовляю там і в принципі раніше залишалася задоволена. Ми приступили до трапези і через деякий час після чергової суші в моїй тарілці повзав черв'як! Один живий, його видно на відео, другий був мертвий. Мене підвернуло м'яко кажучи."- пише дівчина.

Тетяна повідомляє, що вирішила відразу все з'ясувати і подзвонила в суші-бар, щоб зв'язатися з адміністратором.

"На тому кінці дроту він запитав у свого напарника, "Де у нас можуть бути черв'яки?" На що той відповів: "Скрізь"!. Я отетеріла. Адміністратор повибачався і попросив передзвонити через 10 хвилин. Я передзвонила, мені сказали що вони з'ясували ситуацію, мовляв це постачальник надав їм неякісні продукти! Запропонували повернути гроші або переробити замовлення."

Популярні новини зараз

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Дівчина попросила, щоб їй повернули гроші, так як суші вона більше зрозуміло не хотіла.Приїхав кур'єр і попросив, щоб вона повернула і ті суші, що залишилися.

Українці по-різному реагують на таке попередження:

"Просто немає слів, фе", "Який жах", "немає Слів .... ми часті гості в цьому суші - барі.... ... бажання пропало", "Від суші надовго відвернуло", "Жах! Вам потрібно терміново знайти спеціальні служби, і поскаржитися, щоб до них прийшли з перевіркою!", "Увага питання! Де ви бачили лосось або тунець за такою ціною? Думайте", "Мерзота ", " В сенсі? Фу... як бридко. Тепер краще, звичайно, до лікаря сходити... мало що"

Нагадаємо, дослідники показали саму загадкову рыбу з океанічних глибин.

Як повідомляв портал "Знай.uа", що світ облетіли вражаючі кадри риби-гіганта, що сягала в довжину неймовірних розмірів.

Також "Знай.uа" писав, що вчені стверджують, найзагадковіше місце на Землі – це Маріанська западина.