У мережі показали наочний приклад того, як підступні і небезпечні, можуть бути одеські підземелля.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що четверо молодих людей, серед яких була жінка вирушили в одеські катакомби. При цьому серед них не було професійного дігера, який вже проходив катакомби.

Відомо, що з 16 хвилин опублікованого, більше половини вони обговорюють, як раніше пиляли цей камінь, проте раптом зрозуміли, що вже не можуть знайти виходу.

Після цього люди, які заблукали розпочали судомні пошуки виходу. При цьому їх не полишає паніка і клаустрофобія.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Показати ще

Але для мандрівників все закінчилося добре і вони зуміли вибратись з підземелля.

Варто нагадати, що активісти-екстремали з Кривого Рогу послужили на благо українській історії. Їм вдалося пробратися в покинутий купецький підвал в Нікополі і дістати ряд унікальних артефактів.

Взяти участь у пошуковій експедиції їх запросив Благодійний фонд "Нікополь туристичний". Спочатку активісти розкопали втрачене купецьке підземелля. Команді "Дангіон Кривий Ріг" в результаті пошукової експедиції вдалося спуститися в засипаний підвал і дістати звідти ряд артефактів.

Нагадаємо, автор "Аліси в Країні чудес" Льюїс Керрол був прав, коли припустив, що у кролячих норах можна знайти багато чого цікавого. І якщо Аліса з його казки потрапила в уявний світ, населений дивними антропоморфними істотами.

Як повідомляв "Знай.ua", у каталонській столиці археологам вдалося виявити початок лінії метро, яку проектували ще в 1928 році. Поїзд повинен був поєднувати станцію метро ліцею з фунікулером. Проте, відомо, що будівництво лінії так і не було завершено через фінансові проблеми. І в цьому році археологи виявили частину тунелю. Вхід в тунель був закритий у 1933 році після того, як мешканці сусідніх будинків виступили проти відкритих люків на вулиці.

Також "Знай.ua" писав, що у Мелітополі школярі замість того, щоб на уроках фізкультури займатися зміцненням здоров'я і гартуванням духу після уроків математики і мови продовжують покращувати нейронні зв'язки.

Виклик Зеленському: зламати систему кришування, Порошенко - монстр корупційних оборудок. Катеринчук