По світу прокотилася чутка про те, що герцогиня Сасекська Меган Маркл вже народила свого первістка. У мережі почалося активне обговорення несподіваної події.

Для того, щоб не поширювалися чутки, представники Букінгемського палацу вирішили прокоментувати стан герцогині.

Вагітна Меган Маркл

Цю інформацію повідомляє CBS News.

"На даний момент королівська дитина ще не з'явилася на світ". йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Меган Маркл

Нагадаємо, дружина принца Гаррі Меган Маркл, яка з дня на день народить спадкоємця британського престолу, знаходиться під цілодобовою охороною. Озброєна охорона постійно на чергуванні в Кенсингтонському палаці. Що змусило прийняти подібні заходи? Про це інформує західне видання Radar Online.

Оскільки первісток герцогів Сасекських з'явиться вже зовсім скоро, тому дружину принца Гаррі доставили в палац, який виявився оточений охоронцями.

Справа в тому, що так вимагає королева Єлизавета II, для якої безпека малюка понад усе. Це при тому, що Меган Маркл нещодавно відмовилася від послуг лікарні і збиралася народжувати вдома за старими королівськими традиціями.

Меган Маркл

Також портал писав, що дружина іспанського короля Філіпа VI та колишня журналістка, королева Летиція вразила цікавим образом на заході в Мозамбік, куди прибула з візитом.

Іспанська королева для виходу обрала вбрання з деніму. Джинсову сукню довжини міді раніше також одягала дружина британського принца Гаррі Меган Маркл.

Меган Маркл

Летиція для поїздки в Мозамбік вибрала легку джинсову сукню від модного дому Carolina Herrera. Прихильники королівської сім'ї відразу помітили схожість цієї сукні з нарядом, в якому раніше виходила герцогиня Сасекська.

Як повідомляв раніше Знай.uа, вагітним не догодиш: батько Меган Маркл скупив пів магазину перед пологами.

Також портал Знай.uа писав, що Кейт Міддлтон зворушливо привітала єдину донечку з Днем народження.