Ціни на полицях українських супермаркетов зростають у геометричній прогресії, що турбує багатьох українців. При чому, покупці помічають, що вітчизняні продукти, якими славиться Україна, обходяться їм дорожче, ніж аналогічні імпортні товари. Такими спостереженнями поділився і юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.


На фото зображений ігровий автомат для витягування іграшок, але замість них там лежить звичайна українська цибуля. Так як різко зросли ціни на овочі і фрукти - кадр, як ніколи "в тему".

"Актуально" - лаконічно підписав фото Шнайдер.

Українці в коментарях висловили свою думку на таке видовище:
"Їжте те, що самі виростили", "А що ви хочете: щоб вирощували і на халяву вам віддавали?", "Хочемо цибулю дорожче ананасів", "Наздоганяє м'ясо", "Годі нити. Азаров сказав же брати лопату і вырощувати і капусту і цибулю".

Але це не єдиний пост Михайла, присвячений варварським цінами на потрібні продукти. Також він поділився і цінами на моркву і купасту.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Спасибі, Петро Олексійович" - свідчить підпис під фото.

Українці не стримують себе в коментарях:
"Зате є мова та віра", "Ми вже в Європі або в іншому місці?", "Причому дорожчає все з кожним днем!!! Думається,що це помста 75% за свій вибір!"

"Сьогодні "дякували" Гаранту у Львові... У мене було відчуття, що Петро Олексійович продовжує здавати аналізи мені прямо в очі.", "Їжте банани, вони дешевші", "Так, вже борщ, нам не по кишені."

Нагадаємо, українці показали новий спосіб посадки картоплі, відео збирає сотні тисяч переглядів та захопливі коментарі.

Як повідомляв портал Знай.ua, найдоступніші раніше продукти тепер навіть не кожному пенсіонеру по кишені.

Також Знай.ua писав про те, що Росія заборонила експортувати бензин та нафтопродукти до України. Список поповнився новими видами товарів.