Багато пенсіонерів скаржаться на розміри своєї пенсії і на нудне життя в старості. Українка Світлана Гасс розвіяла всі міфи про людей похилого віку і навіть потрапила в Книгу рекордів Гіннесса, адже назвати її пенсіонеркою навіть язик не повернеться.

Історією про диво-жінку поділився юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"З кожного правила бувають винятки. І пенсія в Україні не завжди вирок. Це Одеситка Світлана Гасс. Вона у свої 60 років бере участь у престижних міжнародних конкурсах краси і перемагає в них. Почалося все з того, що її дочка подала заявку мами на участь в конкурсі краси для бабусь «Mss Grandma. На конкурсі, який вона до речі виграла, одеситку помітили представники з США і запросили на конкурс «Ms. Transcontinental» в Атланту, де всі учасниці були молодші за неї, однак це не стало перешкодою здобути перемогу. Крім нагород у сфері краси, Світлана стала рекордсменкою і була внесена до Книги рекордів України як «Модель поважного віку». Просто дивовижна жінка. З невичерпним оптимізмом і жагою до життя. Гідний приклад для наслідування не тільки для пенсіонерів" - написав Шнайдер.

Світлана Гасс

Світлана є активною користувачів соцмереж і на своїй сторінці в Instagram часто радує шанувальників свіжими і, часом, гарячими фото. Також, дівчина є власником відомого салону краси в Одесі.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

У коментарях до публікації Шнайдера українці залишають захоплені коментарі:
"Як мало потрібно, щоб підзаробити. Рекомендується всім пенсіонерам. І худнути не треба, на українських пенсіях всі стрункі.", "Багато залежить не від ботокса.. а від внутрішнього настрою. Можна поринути в ниття і в 35 виглядати на 60."

Не обійшлося і без гнівних реплік:
"Незнаю, чим вона перемагає, дай Бог їй здоров'я, але Я б не хотів такої красуні.", "Ну... Хай живе ботокс, пластика. З грішми можна бути вічно молодим... Взяти хоча б Пугачову."

Нагадаємо, відома телеведуча засвітила спокусливі форми.

Як повідомляв Знай. ua, гаряча українська бабуся перемогла в конкурсі краси США.

Також портал Знай. ua писав, що студентки КПІ показали сексуальне амплуа, вам знову захочеться в ВУЗ.