Скандальна ведуча Ксенія Собчак через тиждень після виборів привітала Володимира Зеленського з перемогою на виборах архівним відео. Ведуча згадала, що в 2007 році знімалася з обраним президентом України в шоу "Слава Богу, ти прийшов!" де сиділа у нього на колінах.

"Тепер я дійсно можу говорити, що сиділа на колінах у президента! Ось вже дійсно, несповідимі шляхи Господні... Вітаю Україну з новим молодим президентом", - підписала Собчак уривок з передачі в своєму Instagram.

"Слава Богу, ти прийшов!" - імпровізаційне шоу, яке транслювали на телеканалі СТС. Випуск з Собчак і Зеленським вийшов у першому сезоні в березні 2007 року. Тоді майбутньому президенту було 29 років, а їй - 26. Вони грали компанію, яка потрапила у витверезник. Разом з ними у виставі брали участь актори Олег Комаров і Михайло Богдасаров.

В 2018 російський телеканал відновив зйомки передачі, і світську левицю Собчак знову запросили імпровізувати. Новий випуск з нею з'явився на youtube-каналі СТС 22 квітня.

Таке повідомлення викликало шквал емоційних коментарів підписників Собчак: "Цікаво, хто б міг подумати, що він стане президентом! Круто справжня демократія!", "звичайно народ обрав, у народу так багато вибору!? Красиво говорить і від безпомощности голосували хоч за кого", "жінка відійдіть в тінь", " Після війни ,коли у влади були нормальні люди які пережили все те,що не було жидів і сволот всі ненажравшихся, мало їм і мало...ось тоді і було нормальне, стабільне час (я пам'ятаю ті часи ,коли доходи перевищували потреби) а потім як все звалилося року 90 так і пішло все назад . І повірте, якщо хтось думає повернути СРСР і знову все буде кльово, як раніше:НЕ БУДЕ! Люди інші,поняття менталітет і влада ніколи не стане працювати на народ: тому,що їм завжди мало,а на народ начхати. Я не бачу некаких перспектив на майбутнє України,крім дешового газу".

Популярні новини зараз

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Нагадаємо,Собчак засвітила провокаційне відео: "Сиділа на колінах у Зеленського".