У Трампа нарешті звернулися до Зеленського

Обраний президент України Володимир Зеленський, який поки ще не вступив у свої обов'язки, розповів про те, що планує змінити "формат Мінських" переговорів щодо тимчасово окупованій території Донбасу.

Проте колишній помічник держсекретаря США Девід Краймер заявив, що новий формат допоможе Україні повернути ці території. У той же час американський експерт вважає, що Москва не погодиться допустити до переговорів ще з Британією і США.

За що в Україні позбавляють прав

Один з головних страхів водія - позбутися прав, адже тоді вже сам факт перебування за кермом стане кримінальним злочином.

Популярні новини зараз

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Керування автомобілем, який має несправності, з якими заборонено експлуатацію, або переобладнаний з порушенням стандартів, або підлягає обов'язковому техогляду, але своєчасно його не пройшов, якщо порушення вчинено повторно будь-яке з цих порушень протягом року, – від 3 до 6 міс.

Дитяча лікарня в Харкові з фільмів жахів

Діти та літні люди - найбільш беззахисні верстви населення будь-якої держави. Реальність такого, що і державі ні ті, ні інші не потрібні. Доказ цього опубліковано на сторінці одного з популярних спільнот Харкова в соціальній мережі Instagram.

У відео показано будову і наповнення 8-ої дитячої інфекційної клінічної лікарні на пр. Героїв Сталінграду, 160. Видно, що заклад давно не бачило ремонту, а у ванну з туалетом взагалі можна не заходити, так як навіть крізь екран передається їх сморід і безлад, що панують там.

Ціна на біометрику і закордонний паспорт зміниться

З 1 липня 2019 року адміністративний збір за оформлення ID-карт і закордонних паспортів збільшиться, про що стало відомо з повідомлення ДП "Документ".

Згідно з даними підприємства, вартість оформлення ID-картки строком до 20 робочих днів складає 345 гривень (раніше - 279 гривень), з них 126 гривень - вартість адміністративних послуг, 219 гривень - вартість бланка.

Українські пенсіонери можуть підвищити власну пенсію

цього року для багатьох українців в органах Пенсійного фонду України змінили вид пенсійних виплат на інші. Як відомо, пенсії призначаються різними категоріями населення в Україні.

зокрема, після виходу на заслужений відпочинок по віку, стажу, так само виплати призначаються по інвалідності або у разі втрати годувальника. Примітно, але такого ще не було, адже українці можуть змінити один вид виплат на інший - більш вигідний.