Діти та літні люди - найбільш беззахисні верстви населення будь-якої держави. Реальність така, що й державі ні ті, ні інші не потрібні. Доказ цього опубліковано на сторінці однієї з популярних спільнот Харкова в соціальній мережі Instagram.

У відео показано будівлю і наповнення 8-ої дитячої інфекційної клінічної лікарні на пр. Героїв Сталінграду, 160. Видно, що заклад давно не бачив ремонту, а у ванну з туалетом взагалі можна не заходити, так як навіть крізь екран передається їх сморід і безлад, що панують там. Про матраци на ліжках взагалі можна знімати окремий фільм, так як вони стали джерелом нового життя у вигляді плісняви та іншого.

Коментарі українців просто палають від люті й злості:
"Зате в парку туалет за 50 млн грн", " Зате Томос дали і безвіз", "Хочете комфорту - платіть", "До жаху знайома палата", "Не дай боженька туди потрапити", "Надійшов з однієї інфекцією, виписався з 10", " Жах. А де Супрун?", "Віра, мова армія - немає грошей для дітей", "Потрапили туди майже три роки тому, мало того, що дітей в таких умовах лікують так ще й ти там нікому не потрібен, призначили антибіотик без аналізів, без узд.....а у нас взагалі апендицит....мало не угробили дитину"

"Минулого літа лежали там з ОРВІ, виписалися через тиждень повернулися з кором, яку там же підчепили, вилікувалися від кору виписувалися з бронхітом", "Зате парк красивий ", "Зате Кернеса Світличну вихваляють!!! Тільки не знаю за що?", "Ой, ну зате ялинка яка була на майдані, для дітей! І скільки коштував демонтаж..все для людей.", "В такій лікарні можна знімати фільми ужасов!"

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Нагадаємо, в одній із шкіл Хмельницька хлопчики били дівчаток, а батьки кривдників на захист говорили, що дівчата того заслуговували. Про це повідомили безутішні батьки у спільноті "Батьки SOS" у Facebook.

Раніше Знай.uа повідомляв, що з 1 липня 2019 року в Україні стартує другий етап медичної реформи. Українці зможуть безкоштовно отримувати вторинну медичну допомогу. Що це означає і як буде працювати система, розповіли представники МОЗ.

Також портал Знай.uа писав, що виконуюча обов'язки голови МОЗ Уляна Супрун на своїй сторінці в Facebook вказала на шкідливі напої і назвала корисну альтернативу.