У травні українців чекають як мінімум три дні, коли висока вірогідність магнітних бур. Це відбувається, оскільки активність на поверхні сонця досягає піку. Метеочутливі люди можуть відчути нездужання вже 1 і 2 травня. Про це повідомляють Факты.

Зокрема, такі бурі можуть вчинити пагубний вплив на людей, які страждають серцево-судинними захворюваннями. У ці дні магнітні зрушення будуть близькі до магнітної бурі першого рівня G1. Експерти рекомендують у ці дні краще залишитись вдома і не напружуватись, а оскільки цьому сприяють великодні свята, тому вс еповинно бути добре.

Лікарі кажуть, що в період магнітних бур частіше звертаються люди зі скаргами на головний біль і занепад сил.

Графік магнітних бур травень складено Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця. Наступний день з підвищеною активністю Сонця очікується 7 травня.

Популярні новини зараз

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Нагадаємо, раніше в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун порадила українцям не списувати на магнітні бурі всі випадки головного болю, підвищеної стомлюваності, гіпертонії. У цих явищ може бути більш вагома причина, а не просто зміна магнітної активності на Сонце. Тому при всіх випадках нездужань необхідно проконсультуватися з фахівцем.

З 20 по 25 травня очікується дещо слабша хвиля магнітних бур, люди відчуватимуть легке знесилення і пригнічення. Аід час магнітних бур у травні люди здебільшого відчувають дратівливість, агресивність і втому.

Ще одну хвилю магнітних коливань варто очікувати 28 травня. Експерти переконані, що спалах буде такої сили, що зможе вплинути не лише на самопочуття людей, але й на побутову техніку. Також можливі збої мобільного зв’язку. В групі ризику опиняться люди літнього віку.

Нагадаємо, Нібіру знищить Землю: що відомо про таємничу планету-вбивцю. Жителі Нібіру винні в підпалі Нотр-Дом-де-Парі?

Як повідомляв Знай.uа Нібіру послала на Землю своїх пекельних гінців, ховатися нікуди: кінець близько.

Також Знай.uа писав, в Біблії знайшли згадки про марсіан: як насправді занепалі ангели заселили Землю.