Один з найстаріших пляжів на території захопленої Росією Керчі, на півострові Крим, повністю зруйнували окупанти.

Про це повідомляє "Крим.Реалії".

Видання пише, що популярне місце в цьому році не зможе прийняти туристів, так як комунальні служби так і не почали підготовку узбережжя в цьому районі до курортного сезону.

Головна проблема полягає в тому, що опорна стіна з місцевого ракушняка, що захищала берегову лінію від сповзання ґрунту, зруйнована повністю. Кам'яна кладка звалилася на пляж, купи каміння досі лежать на піску.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Журналістам вдалося зняти стан пляжу на відео.

Нагадаємо, що з'явилася інформація, що в районі Керченської протоки зібралася велика кількість судів, які очікують проходження Керч-Єнікальського каналу. Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Так, за інформацією журналістів, протягом четверга, 25 квітня, спостерігалась сонячна погода, вітер був штормовий, тому об'єктивних причин для перекриття каналу не було. Тим не менше близько 14 годин танкери, балкери і суховантажі стояли на відстані близько півмилі від Керченського мосту, пізніше судна перемістилися далі в бік Чорного моря.

Керченський міст

До вечора відстань між кораблями і Керченським мостом становила близько двох морських миль. "Застряглі" кораблі можна було побачити з берега на околицях Керчі, в районі селища Героїчне.

Раніше повідомлялося, що перший президент України Леонід Кравчук вирішив дати лідеру президентської гонки відомому гумористові Володимиру Зеленському одну важливу пораду про те, як змінити державну політику по відношенню до Кримського півострову. Кравчук заявив, що Київ навряд чи зможе визнати Крим територією Російської Федерації. Тим не менш налагоджувати відносини з кримчанами необхідно.

Володимир Зеленський

Як повідомляв Знай.uа, окупанти терміново будують міст у Криму: встигнути до кінця року.

Також Знай.uа писав, Путін епічно зганьбився на зустрічі з президентом: з козирів зайшла.