В соціальній мережі Facebook жорстко пройшлися по виборцям чинного президента України Петра Порошенка.

Відповідний пост опублікувала на своїй сторінці користувачка Liza Bogutskaya.

"Таке враження, що ось ці 25% все у мене в друзях. Звідки? Кожен день відводжу від гріха 20-30 френдів. Причому я їх навіть не знаю. А тут виявляється, що ми разом любили Порошенка з 98-го року... З допотопного періоду. Господи, помилуй, Господи, помилуй, Господи, помилуй. Тьху, тьху, тьху. Спаси і збережи! Може це якась напасть Египетська, типу саранчі?"

Також вона написала, що у неї питають з приводу кримчан, які звали Путіна.

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

"Багато мене питають: Ліза, а Ви готові пробачити кримчан, які кричали "Путін, прийди"? Відповідаю: Прощати треба всіх, навіть тих, хто кричав "Порошенко - мій президент"! Хоча це одне і теж. І їх треба буде колись прощати. Але не зараз. Зараз краще взяти паузу у відносинах. Охолонути. А потім - зрозуміти і пробачити."

Варто нагадати, що Перед президентськими виборами в Україні відомий український продюсер Ігор Кондратюк публічно висловився про, тоді ще кандидата Володимира Зеленском.

За його словами, майбутній глава держави і його команда - "слабоінтелектуальні нервові "повстанці"". Тепер же Кондратюк прокоментував перемогу Зеленського на виборах на своїй сторінці в Facebook.

В коментарях багато користувачі висловили підтримку продюсеру.

«У мене взагалі в останні роки щось непруха: за кого де не голосую, займає почесне друге місце. Треба, мабуть, було за Зе голосувати», «Закон будь-якого суспільства 80/20. Демократія – це добре, але коли голос професора і нероби з дивана має однакову цінність – це може мати страшні наслідки для держави: Трамп, Брексит, жовті жилети, Мадуро, Ленін в кінці кінців. Це все результати як переважна більшість малоосвічених бере своєю більшістю верх над інтелігенцією», «Слава Богу, крім Вас були ще виборці», - написали передплатники.

Нагадаємо, За кого голосували українські воїни на передовій

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Усик прокоментував результат виборів

Також Знай.ua" писав про те, що Зеленський натякнув на можливе майбутнє Порошенка