Булінг в українських школах вже давно перестав бути чимось невідомим. Він щосили процвітає везе і соціальні мережі переполненны слізними проханнями батьків про допомогу. Про таку ж історію повідав й начальник територіального управлінні юстиції у Херсонській області Костянтин Хутковський на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, в якій навів зверненні однієї з матерів, дитина якої потерпає від вчителя фізкультури.

"Мій син після уроків знаходився в школі. У той же час, поруч з ним почали штовхатися кілька інших учнів. Мій син відкривав пляшку з водою, його штовхнули, і він пролив воду на одного з хлопців. В цей час до мого сина підійшов учитель фізкультури і голосно запитав навіщо він облив водою. Не дочекавшись пояснень, вчитель вдарив мого сина по потилиці і зі словами «А тепер і тебе намочимо» потягнув мою дитину в туалет. Слідом за ними побігли хлопці. У вбиральні вчитель фізкультури намагався вмочити мого сина в унітаз, дитина спиралася. Після декількох спроб вчитель вдарив дитину кулаком в живіт. Про цей випадок син розповів мені не відразу, але з його поведінки я відразу зрозуміла, що щось сталося. Дізнавшись про те, що трапилося, я зателефонувала класної керівниці. Вона порадила мені не гарячкувати і дочекатися понеділка. У понеділок, 15 квітня, я зустрілася з директором школи. Вона мені сказала, що моя дитина погано відповідає на уроках і дружить з хлопцями, у яких погана поведінку. Я написала заяву в Новокаховський відділку поліції. А вчитель фізкультури продовжує проводити уроки, в тому числі і в класі мого сина"- йдеться у зверненні.

Контантин запевнив, що взяв справу під свій контроль і неодмінно в цьому розбереться. А зневірена мати дала інтерв'ю виданню Факти, де розповіла про всі подробиці.

Стало відомо, що хлопчикові 11 років і він помилково взяв пляшку іншого хлопчика з 5 класу. Почалася бійка, в ході якої вода пролилася. Після з'ясування і її син і 5-класник претензій один до одного не мають. Інцидент з учителем бачили й інші школярі, що були готові все розповісти, але керівництво школи запевнило, що хлопчик все придумав, а вчитель просто зробив йому зауваження на підвищеному тоні. Сам викладач не виходить на контакт з батьками, а дитині тим часом після інциденту відвезли в лікарню, де поставили діагноз "міжреберна невралгія".

Нагадаємо, в українській школі розгорівся скандал з побоями

Популярні новини зараз

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Як раніше повідомляв "Знай.ua", в Хмельницькому семикласниці пустили школярку по колу

Також Знай.ua" писав про те, що десятирічний школяр покінчив із собою через жорстокої цькування