У Вінниці зафіксували небезпечні напади на жінок. Декілька вінничанок вже звернулись до поліції. Виявляється, на вулиці чоловік переслідує жінок та колить їх невідомим предметом. Вінниця налякана такими нападами.

З такими заявами до поліції за останні дні звернулися 4 потерпілі. Правоохоронці розпочали розслідування. Наприклад, на Людмилу напали просто у дворі, коли вона гуляла з дитиною.

“Я почула удар по сідниці. А чоловік швидко втік. Я вирішила оглянути місце і побачила прокол”, - каже потерпіла.

Через кілька днів подібне повторилося з іншою дівчиною.

“Це просто жах, що зі мною сьогодні сталось! Сьогодні о 13:00 невідомий чоловік, підійшовши ззазу, штрикнув мене невідомим предметом (схожим на цвях) у сідницю,” - пише у Facebook Наталія Закордонець.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Показати ще

За інформацією правоохоронців, Наталія і Людмила не єдині жертви нападника. Подібні випадки люди активно обговорюють в соціальних мережах. У поліції кажуть, що до них звернулися 4 жінки з однаковими скаргами.

Як повідомила речник поліції Вінниччини Анна Олійник, наразі переглядаються відео з камер нагляду. Тим часом, потерпілі наводять однакові описи зловмисника - чоловіка в темній куртці з капюшоном та рюкзаком сірого кольору.

Всі жертви зухвалого нападника здали аналізи на наявність СНІДу та гепатиту, оскільки є підозра, що їх могли інфікувати. Ці хвороби важко лікуються, а деякі і невиліковні взагалі. І хоча первинні тести негативні, остаточні результати стануть відомі протягом року.

Варто зазначити, що колись у Вінниці в кінотеатрах і у інших громадських місцях людям підкладали на сидіння заражені голки. Таким чином, вінничани інфікувались важковиліковними хворобами самостійно.

Нагадаємо, не носиш – продай: скільки можна заробити на одязі, який просто пилиться в шафі.

Як повідомляв портал Знай.ua, українці взяли штурмом магазин дешевих речей.

Також Знай.ua писав про те, що Меган Маркл розкритикували за задешеві колготи.