З Донбасу прийшли сумні новини. З'явилася інформація, що морський піхотинець Володимир Лисаківський отримав поранення під час обстрілу бойовиками з так званої "ДНР" недалеко біля Гранітного. В результаті отриманих поранень українець загинув.

Про це стало відомо завдяки повідомленням у Facebook прес-служби ВМС ЗСУ.

За інформацією українських військових, протягом доби 11 квітня на тимчасово окупованому Донбасі було неспокійно. Тоді через ворожий обстріл загинув один український військовий, Роман Чибинєєв, і ще 8 отримали поранення. Найпотужніший удар по українським захисникам бойовики завдали в районі Павлополя Донецької області. Бій тривав 2,5 години.

"У районі проведення операції Об'єднаних сил, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України, загинув наш побратим, старший матрос Володимир Лисаківський. Сміливим морським піхотинцем, щирим патріотом і хорошим товаришем Володимир увійшов у флотську сім'ю і назавжди залишиться таким у нашій пам'яті", – пише прес-служба ВМС ЗСУ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в п'ятницю, 12 квітня, російські бойовики 14 разів здійснили обстріл позицій підрозділів Об'єднаних сил. Про це повідомляє прес-центр ООС. При обстрілі формування РФ 7 разів застосовували озброєння, яке заборонено мінськими домовленостями, а також витратили 64 мінометні міни калібру 120 і 82 мм. Ворог обстрілював позиції наших бійців з гранатометів різних системи, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Нагадаємо, поки всі зайняті виборами, на передовій чергове загострення: орди бойовиків рушили в атаку.

Як повідомляв Знай.uа ворог вже на колінах: у Путіна схилили голову перед міццю ЗСУ, таких героїв їм не бачити.

Також Знай.uа писав, Слов'янськ у вогні: річниця найбільшої трагедії українського народу.