ПАТ "Укрпошта" підвищить тарифи вже з 1 травня. Нові ціни будуть на дві категорії міжнародних відправлень. Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Укрпошта".

У компанії пояснили, що з 1 травня підвищують тарифи на міжнародні відправлення "дрібний пакет" і "мішок М".

"Укрпошта оновлює тариф для двох категорій міжнародних відправлень. З 1 травня міжнародні відправлення "дрібний пакет" і "мішок М" будуть доставлятися за зміненою ціною. З початку наступного місяця ціна на міжнародні відправлення "дрібний пакет" і "мішок М" зміниться на 0,5 дол. США для кожного відправлення", - сказано в повідомленні.

При цьому незмінними будуть тарифи на інші види міжнародних відправлень, замовні листи та бандеролі. Крім того, у компанії розповіли, що українці можуть навіть заощадити на доставці відправлень.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

"В Укрпошті продовжує діяти накопичувальна система знижок. При оформленні відправлень через API, "Особистий кабінет" на сайті Укрпошти або мобільний додаток передбачені знижки до 20%. Крім того, Укрпошта пропонує спеціальні тарифи на доставку e-commerce відправлень для доставки в Азербайджан, Казахстан, Молдову, Грузію, Білорусь, Литву, Латвію і Узбекистан. В залежності від країни тарифи на 30-60% нижче стандартної вартості доставки відправлень", - повідомляє прес-служба компанії.

Раніше повідомлялося, що українців обурила інформація про те, що глава "Укрпошти" отримує заробітну плату в сотні разів більшу, ніж його звичайний рядовий співробітник. Своє обурення висловив і юрист Михайло Шнайдер в соціальній мережі Фейсбук. Він опублікував гнівний пост в бік керівництва "Укрпошти":

"Кілька днів тому керівництво "Укрпошти" з гордістю заявив, що з 1 квітня 2019 року на цілих 6 відсотків підвищує зарплати Листоношам і Начальникам сільських відділень. Хоча підвищення торкнеться не всіх. А тільки тих, у кого посадовий оклад менше мінімальної зарплати..." - повідомляє Михайло.

Нагадаємо, українці отримають рекордні платіжки, всі на 30%.

Як повідомляв Знай. ua, субсидії призначать автоматично, але не всім.

Знай. ua писав, що монетизація субсидій повністю змінила правила гри.