Національний банк України (НБУ) на 15 квітня 2019 року встановив офіційний курс на рівні 26,71 грн/долар, що на 12 копійок нижче в порівнянні з попереднім банківським днем. Про це свідчать дані на сайті регулятора.

курс валют

Офіційний курс гривні до долара на 15 квітня встановлено на такому рівні: 2671,3872 гривень за 100 доларів (-11,7547 гривень).

При цьому курс долара на 12 квітня становить 2683,1419 гривень за 100 доларів.

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Нагадаємо, Міжнародний валютний фонд (МВФ) відмовив Україні в новий транш через скасування Конституційним судом статті про незаконне збагачення. Про це заявив журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook .

"Міжнародний валютний фонд переніс терміни надання чергового кредиту Україні в 500 млн. доларів. Це очевидна реакція на рішення Конституційного суду України про скасування статті 368−2 Кримінального кодексу про незаконне збагачення державних службовців" написав Бутусов.

Також він припустив, що "діру в бюджеті перекриють за рахунок платників податків".

"Недоторканність народних депутатів, недоторканність чиновників чинної влади обійдеться Україні дуже дорого — це підрив довіри наших західних партнерів, це конкретні гроші - багато мільйонів доларів, які втратять українські платники податків, які тепер будуть спрямовані на отримання дорогих грошей", - впевнений журналіст.

Нагадаємо, що міжнародна організація Transparency International шокувала заявою щодо України.Виявляється, українці ризикують втратити безвізовий режим з ЄС після скасування відповідальності за незаконне збагачення.

Як повідомляв портал Знай.uа глава Нацбанку Яків Смолій розповів, що під час роботи місії МВФ в Україні обговорювалося скандальне рішення КСУ, однак сторони так і не прийшли до єдиного рішення з цього питання.

Також портал Знай.uа писав, що у Національному антикорупційному бюро (НАБУ) розповіли, на скільки тепер можна сісти за незаконне збагачення.