Так звана влада окупованого Криму ввела на території всього півострова повну бойову тревогу. Так, Російська Федерація вивела на чергування бойові розвідувальні кораблі і судна Чорноморського флоту.

Про це стало відомо з повідомлень російських ЗМІ.

За інформацією журналістів, у Національному центрі управління обороною Росії зазначили, що причиною тому стали розпочаті в понеділок, 8 квітня в чорноморських водах навчання НАТО Sea Shield, які проводяться у водах Чорного моря.

Авіація РФ в окупованому Криму

Таким чином, сили Чорноморського флоту здійснюють заходи, спрямовані на контроль за діями кораблів НАТО, щоб мати можливість миттєво реагувати на можливі нештатні ситуації.

Популярні новини зараз

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Варто нагадати, що після окупації Криму Росією були громадяни, які сподівалися на світле майбутнє і безбідну старість, раділи такому очікуваному оновленню їх життя. Але, за фактом виявилося, що не все так солодко, як малювалося в їх фантазіях. Історії кримчан, що розчарувалися в житті з Росією опубліковано на порталі "Крим. Реалії".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що анексія і ізоляція Кримського півострова від усього світу відгукнулася дуже страшними наслідками для місцевої молоді. В окупованому путінськими головорізами Криму нових обертів набирає проблема наркотиків. Про це стало відомо завдяки повідомленням у Facebook кримського журналіста і блогера, прихильника анексії Олександра Гірського. За словами співробітника ЗМІ, дана проблема стоїть для півострова гостріше ніж "кримське перефарбовані злодії, корупція, забудова парків і набережних".

Нагадаємо, Пальчевський сказав, як прогнати Путіна з Криму без зброї.

Як повідомляв Знай.uа грошей немає, але ви тримайтеся: як окупанти знищили Крим за 5 років.

Знай.uа писав, "труп Путіна" влаштував шоу в українському Криму: фото, відео.