Нагадаємо нашим читачам той факт, що днями протоієрей Володимирського собору (ПЦУ) Петро Зінич під публікацією співробітника прокуратури Юрія Дорошенка в Facebook написав, що "всі, хто проголосують за кандидата в президенти, шоумена Зеленского - горітимуть в пеклі".

"Всі, хто проголосує за клоуна Зеленського, горітиме в пеклі. Амінь і Богу слава!", - пише Зінич. До речі, це повідомлення досі не видалено.

Багатьом користувачам мережі не сподобалися такі висловлювання і деякі вирішили розібратися в чому власне справа. Так, відомий український журналіст Станіслав Речинський згадав про деякі державні нагороди священика.

"Це той самий святий отець, який послав до пекла всіх, хто проголосує за Зеленського. Випускників Ленінградської духовної академії легко відрізнити за відточеною гомілетики і любові до всіляких піктограм. Наприклад, у отця Петра є нагороди: "За сприяння ЗСУ"; "За сприяння органам МВС"; "За сприяння органам СБУ"; відзнака Сухопутних військ України "За службу"; відзнака Повітряних сил України "Майстерність, честь, відвага"; медаль "5 років Повітряним силам ЗСУ". Не сумніваюся, що є й інші, не настільки афішовані, - написав журналіст.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чинний президент України Петро Порошенко погодився на дебати, які відбудуться 19 квітня на НСК "Олімпійський". Однак, лише в тому випадку, якщо Володимир Зеленський, згідно із законом, з'явиться в студію Суспільного 14 квітня. Про це стало зрозуміло зі слів голови штабу президента Олега Медведєва.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

"Ми демонструємо досить гнучку позицію у питаннях організації дебатів і нашій гнучкості вистачить і для того, щоб говорити про конкретику зі штабом Зеленського. Нам головне розуміти, що вони дійсно хочуть дебатів, а не цирку і не шоу", — говорить глава штабу.

Нагадаємо, Аласанія підняв ставки: дебати Зеленського і Порошенка подорожчали в шість разів.

Як повідомляв Знай.uа "Можна зливати в унітаз": Дубинський пояснив бунт губернатора.

Також Знай.uа писав, Томенко показав, як Порошенко переступив Конституцію: у головному законі такого немає.