Україна стала найбіднішою країною в Європі, так як майже третина населення перебуває за межею бідності. Таке життя по-новому наздогнала українців за помледние п'ять років. Доказ цього опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Михайло Шнайдер, яке він підписав дуже лаконічно: "Ось саме цим відео можна сміливо підсумувати еру правління Петра Олексійовича. Догляньте, будь ласка до кінця."

На відео українка йшла на роботу і помітила літню жінку з палицею, яка, щоб не померти від голоду, рилася в сміттєвому баку в пошуках їжі. Бабуся на той момент знайшла тільки викинутий шматок хліба і міцно затискала його в руках. Літня жінка каже, що 45 років життя працювала на Хімволокні в Києві, а після його закриття - на будівництві. Старенька є заслуженим ветераном праці за роботу на підприємстві хімічної промисловості. На питання про те, що б вона хотіла передати Порошенку, який на весь світ розповідає, що він провів дуже ефективні реформи і що пенсіонери добре живуть після пенсійної реформи, бабуся зі сльозами на очах відповіла:
"Будь ласка, допоможіть стареньким, тим хто пропрацював все життя. Я маю дві медалі, два ордени, але тепер не можу і в лікарню лягти на лікування". Далі бабусі стало важко говорити, так як вона не змогла стримати сльози.

Уляна Супрун, її чоловік і Петро Порошенко

Українці так само не можуть тримати свого обурення в коментарях:
"Гройсмани і порошенки, та щоб ви здохли. Вам всі люди бажають", " В Україні злидні зашкалюють... Бачив людей, що копаються у смітті... Продають квіти і всякі непотрібні речі, стоять біля гастрономів...", " Зате у Порошенка все чудово... жах... бідні люди похилого віку"

Нагадаємо, що в аналізах Порошенка виявили "сліди Ложкіна" і запідозрили підміну пробірки.

Популярні новини зараз

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Показати ще

Раніше, Знай.ua повідомляв, що планується м'ясорубка між Порошенком і Зеленським.

Також, портал Знай.ua писав, що журналіст розповів, що в жадобі вхопитися за владу, Порошенко може не допустити вибори.