В Омську Російської Федерації дитячий паровозик проїхався під включену на повну гучність пісню Du hast німецької групи Rammstein. Епічне відео очевидці зняли вранці у парку, згодом відеоролик оприлюднили російські ЗМІ. За деякою інформацією, саме на цьому паровозику минулого літа каталися омські депутати і чиновники.

На відео видно алея парку 30-річчя ВЛКСМ, по якій біжить маленька дівчинка. Після цього в кадр в'їжджає паровозик, з якого на весь парк лунає важкий рок. Дитина від побаченого буквально заціпеніла на місці. За даними видання, саме на цьому паровозику минулого літа каталися під час виїзного засідання у парку омські депутати і чиновники.

Вранці, коли маленьких пасажирів у вагонах ще немає, водій паровозика включив на повну гучність пісню Du hast німецької групи Rammstein.

На відео чітко видно широку алею парку, по якій біжить до калюжі маленька дівчинка. Жінка безуспішно намагається її зупинити. Але почувши важкий рок з паровозика, дитина буквально впала у заціпеніння, забувши про калюжу, і очима проводить гримлячі басами вагончики дитячого паровозика. Очевидно, дитяче сприйняття не було готовим до такої важкої музики з улюбленого атракціону.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Зазвичай на дитячих атракціонах вмикають відповідні тематичні пісеньки, щоб дітям було приємно і комфортно. А цього разу, очевидно, водій вирішив приємно зробити собі і увімкнув улюблену пісеньку перетворивши дитячий паровозик на паровоз-духастовоз.

Нагадаємо, донька Емінема публічно роздяглася і спекотно стало всім: підросла дівчинка. Донька Емінема опублікувала спекотні фото з Гаваїв.

Як повідомляв Знай. ua, українського Емінема хочуть відправити на Євробачення 2019.

Знай. ua писав, що репера Емінема вбила і поховала кохана дівчина.