В інтернет-мережі підняли на сміх новий "перл" пропагандистів президента Росії Володимира Путіна. Вони вже "добралися" до праправнуків кота Адольфа Гітлера.

Про це повідомив блогер "Фашик Донецький" у соціальній мережі Twitter.

"У психлікарні все стабільно", - йдеться в повідомленні.

Звернемо увагу, що на опублікованому фото зображена газета, а на ній йдеться: "Хвостата бестія. Навіть в 15-му поколінні нащадок кота Гітлера виріс сущим фашистом". Це стало причиною їдких коментарів з боку користувачів мережі.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

"Боже, до чого докотилися", "Я так і не зрозумів — виріс сущим або сущим? Тоді всі коти — фашисти", "ржу до сліз, аж не можу", "давайте мені таких два", "Коли робити нічого — пропагандисти котів лижуть", - пишуть вони.

Варто зазначити, що нещодавно російський художник Олексій Ступін намалював карикатуру, присвячену виборам президента в Україні та президенту Росії Володимиру Путіну. Художник опублікував малюнок на сторінці у соціальній мережі Facebook.

На карикатурі зображено Путіна, який дивиться в підзорну трубу в напрямку України. Російського лідера зобразили в туфлях на високих підборах та в брюках не за розміром.При цьому Путін дивиться у підзорну трубу через паркан з колючим дротом на Київ. До паркану притулений автомат Калашникова.

"Че там вибори?", - підписана карикатура.

Нагадаємо, що ми писали: Скандальна путіністка Скабеєва остаточно з’їхала з глузду і довела мережу до реготу: заплюють так, що втопиться.

Як повідомляв "Знай.ua", "Якщо ви вб'єте журналіста, то він простить вам": жорстка карикатура на Путіна нарешті відкрила світові очі.

Також "Знай.ua" писав, що розлючений росіянин "зніс" Путіну півобличчя: відео шириться мережею, українці в екстазі.