На Донбасі померли двоє бійців ЗСУ — Дмитро Стрекнев і Іван Лисиця. Вони загинули у суботу, 6 квітня, під час обстрілу.

Про це повідомила на особистій сторінці у Facebook їх колега Олена Любинецька з позивним "Біла відьма". Жінка опублікувала у соцмережі фото загиблих захисників України.

"За минулу добу в нашій країні на два патріоти менше ... Ті, хто не стали на коліна ... Героям вічна Слава!" - йдеться в дописі Олени Любинецької.

Користувачі соціальної мережі важко сприйняли новину. У коментарях українці звернули увагу, що загиблі чоловіки були дуже молодими. Якби не атака російський окупаційних військ, захисники могли прожити довге і щасливе життя.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

За даними прес-центру штабу ООС, 6 квітня, в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі було зафіксовано 7 прицільних обстрілів позицій українських військових з боку російських окупаційних сил.

При цьому окупанти сім разів використовували заборонені озброєння. Зокрема, витратили 59 мінометних мін калібру 120 і 82 мм. Також ворог обстрілював наших захисників зі знарядь бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Але українські військовослужбовці сповна помстилися за своїх товаришів. У мережі з'явилося відео, де бійці ЗСУ ліквідували двох окупантів і знищили ворожу техніку з боєприпасами на Донбасі. В суботу бойовики зазнали чималих втрат. Троє з них загинули, а ще один отримав поранення.

Відповідне відео опублікував волонтер Юрій Мисягін на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, що команда Зеленського розкрила плани повернення Криму і Донбасу.

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, що з'явилася інформація, що путінські головорізи з так званої "ЛНР" заявили про захоплення військового ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.uа", "Скло, яке розлітається, неймовірно пронизливий писк у вухах, а потім одразу – “газуй, газуй": відомий волонтер розповіла про другий день народження.