В Одесі у Кіностудії імені Олександра Довженка показали документальну стрічку "Крим. Оточені зрадою".

Про це повідомляє прес-служба Міноборони України.

Відзначається, що після показу в Одесі, фільм зможуть побачити жителі Маріуполя - 10 квітня та Харкові - 12 квітня. Крім того розглядається можливість показу у Миколаєві. З міста навіть вже надійшли відповідно прохання.

Стрічку уже переклали англійською мовою, у планах – зробити переклад французькою та німецькою.

Більше того автори фільму вже готуються до міжнародного турне. Відомо, що найближчим часом стрічку відправлять до показу в Австрії, а також в інших європейських країнах.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

"Плануємо вирушати у травні до Австрії. Будемо транслювати фільм "Крим. Оточені зрадою" в європейських країнах, щоби там бачили і знали, що насправді відбувалося тоді в Криму", – сказав Віктор Гром.

Варто нагадати, що представник штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков заявив, що вирішувати конфлікт на Донбасі слід дипломатичним шляхом.

Володимир Зеленський (Квартал 95)

Зокрема, Разумков відповідаючи на питання зазначив, що на думку Володимира Зеленського - Крим окупований, а на Донбасі Росія веде гібридну війну проти України.

Нагадаємо, авторитетне американське видання Time знову помістило ватажка кримських і донецьких головорізів Володимира Путіна на обкладинку свого чергового номера. Так, образ російського президента розмістили над земною кулею.

Як повідомляв "Знай.ua", у цьому році в анексованому Криму Росія не буде вводити курортний збір. Наголошується, що окупанти просять Росію вивести незаконно анексований півострів з відповідного податкового експерименту.

Також "Знай.ua" писав, що прес-секретар президента держави-окупанта Дмитро Пєсков прокоментував позицію кандидата у президенти України Володимира Зеленського, який має намір вимагати від Росії звільнення української території і компенсації збитків.

Військові усвідомлено голосували проти Порошенка і підтримали Зеленського. Олеся Бацман