Державний ПриватБанк вляпався у чергову неприємну історію, про що повідомляє Politeka.

Обурений клієнт ПриватБанка заявив, що йому безпідставно зменшили кредитний ліміт: "У мене був кредитний ліміт 30 000. Користувався кредитним лімітом регулярно протягом 7 років активно і жодного разу не порушував строки повернення. Успішний підприємець і топ-менеджер. Досить хороша кредитна історія і є джерела хороших доходів, банку було відомо. Раптом мені зменшують кредитний ліміт на 10 000, а потім на 9 000. Я читав, що рішення приймає мало не робот, але здивувало незрозуміле налаштування цієї програми та кредитного комітету. Як особі, яка офіційно має високі доходи і хорошу історію, банк визначає низький рівень кредитування? Але здивувало інше, як тільки мені зменшили ліміт по приват 24, тут же збільшили ліміт в Монобанку на 60 000 грн.".

Скріншот звернення клієнта

У результаті клієнт припустив, що нелогічні дії банку спрямовані на підтримку інтересів Монобанку. Він вважає, що даються гроші "певним фахівцям, і саме можливо програмістам, доплачують гроші, щоб переманювати до себе клієнтів зменшуючи кредитний ліміт і рейтинг банку перед клієнтами". На закінчення він додав, що більше користуватися послугами Привату не має наміру.

Відділення Приватбанку

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Співробітник Приватбанку прокоментував гнівне повідомлення тепер вже колишнього клієнта, однак будь-якої смислового навантаження пост не має і в ньому говориться, що рішення про кредитний ліміт приймається на підставі тисяч показників. Щоб домогтися зміни банком свого рішення, співробітник порадив "продовжувати активно використовувати карти. Також, Ви можете надати в банк, що підтверджують дохід, або наявність майна".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що шахраї все частіше користуються додатком Приват24 для того, щоб залізти в кишеню до довірливих громадян.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Верховний суд постановив, що українці можуть не виплачувати щомісячні комісії з банківських кредитів, якщо вони не мають прямого відношення до позик.

Також "Знай.uа" писав, що українцям розповіли, як діяти при отриманні сумнівних повідомлень, нібито отриманих від банку.