Українські військові розкритикували дії чинного президента України Петра Порошенка. За їх словами, в армії насправді не відбулося змін на краще, а солдати переважну більшість часу надані самі собі.

Про це пише портал "Elise Journal" з посиланням на коментарі українських військових з передової.

Військовослужбовці, які захищають кордони країни від іноземних загарбників й внутрішніх ворогів, не вважають, що в українській армії за останні п'ять років відбулися серйозні зміни в кращу сторону. Бійці запевняють, що гучні обіцянки політиків так і не були виконані. За словами військових, ЗСУ здобуває перемоги завдяки самовідданості особового складу і попри те, що армія все ще багато в чому потребує.

Про це свідчать слова одного із солдатів. Він на правах анонімності розповів, що відбувається в армії насправді. Оскільки в висловлюваннях бійця ВСУ присутня ненормативна лексика, вона замінена синонімами.

ЗСУ

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

[quote author=""]"Так *** [нічого] не змінилося. Все одно те ж саме, тільки форму нам нову видали та шкарпетки раз на місяць дають. А решта зовсім те ж саме. Техніка радянська розбита в мотлох на ній неможливо їздити, не те, що воювати, не вистачає людей катастрофічно, всі *** [мали на увазі] таку службу, з таким [некомпетентним] радянським командуванням. Порошенко [обманює] людей, а командування підтримує цю брехню, оскільки вони заробляють величезні гроші на алкоголі та наркотиках, *** [повіях] і палених сигаретах. Це бізнес нереальних масштабів, і я впевнений, що Порошенко теж має частку, оскільки в день провозять наркотики, *** [повій], паленого алкоголю і сигарет на мільйони доларів. і що найстрашніше росіяни теж в темі. А ми, *** [чорт забирай], повинні вмирати за цю ***

ЗСУ

Згідно зі свідченнями очевидців, більшу частину часу службовці ЗСУ надані самі собі. Передбачений план навчання та тренувань не виконується. За словами самих же військових, люди сидять в казармах, миють туалети та підстригають траву.

Солдат навіть толком не постачають екіпіровкою, тільки шкарпетки почали регулярно видавати. При цьому видають старі берци, які натирають ноги, і діряву форму.

Нагадаємо, що бійці ЗСУ отримають потужного крилатого монстра: путінські терористи затряслися від страху.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, Порошенко зрадив армію: капітан ЗСУ розповів, чому українські військові підтримують Зеленського.

Також "Знай.uа" писав, українські оборонні підприємства освоїли виробництво нелетального електромагнітного озброєння, яке виводить з ладу ворожу електроніку.