6 квітня, приблизно в три години ночі, біля позицій одного з підрозділів Об'єднаних сил, був затриманий військовий 100-ї окремої мотострілкової бригади російсько-окупаційних військ.

Про це стало ясно завдяки заяві прес-центру ООС в соцмережах.

ЗСУ

У штабі відзначають, що військовослужбовець отримав завдання здійснити диверсію в тилу ЗСУ, які тримають оборону на Кураховському напрямку.

Диверсант був одягнений в цивільний одяг і є рядовим 3-го батальйону 100-ї окремої мотострілкової бригади.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

"Військовослужбовці, які виконували бойове завдання, завчасно помітили безглузді спроби бойовиків обійти наші позиції з флангу. Бойовика затримали, він надав необхідну інформацію розвідці Об'єднаних сил", - передає штаб ООС.

ЗСУ

"Сьогодні, 6 квітня, близько трьох годин ночі, неподалік позицій одного з підрозділів Об'єднаних сил, затримали ще одного військовослужбовця 100-ї окремої мотострілкової бригади російсько-німецьких окупаційних військ, яка мала завдання здійснити диверсію в тилу наших військ, що обороняються на Курахівському напрямку.

Диверсантом, який був у цивільному одязі, опинився пересічний 3-го батальйону 100-ї окремої мотострілкової бригади Андрій Б.

Військовослужбовці, які виконували бойове завдання, завчасно помітили безглузді спроби бойовиків обійти наші позиції з флангу. Бойовика затримали, він надав необхідну інформацію розвідці Об'єднаних сил.

Рухаємося далі!

Разом переможемо!

Слава Україні!"

Варто нагадати, що На полігоні в Одеській області пройшли успішні випробування крилатої ракети "Нептун". Вже зовсім скоро її поставлять на озброєння Военно-морських сил ЗСУ.

Про це в п'ятницю, 5 квітня, повідомив в соцмережах президент Петро Порошенко.

Ракета Нептун

"Вітаю всіх з вдалими випробування крилатої ракети "Нептун", яка буде поставлена на озброєння Військово-морських сил Збройних сил України", - написав гарант.

Нагадаємо, Експерт розповіла, що Путін поверне Донбас Україні

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Бойовики забрали життя легендарної волонтерки, що пішла на фронт добровільно

Також "Знай.ua" писав про те, що Вдова героя АТО терміново звернулася до українців