податки

Українцям поставили суворий ультиматум: сплатити податки до кінця місяця

Українці повинні сплатити податки до 26 квітня. Як повідомляється в прес-службі Державної фіскальної служби, такий дедлайн пояснюється перенесенням робочих днів на травневі свята.

"Згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів "Про перенесення робочих днів у 2019 році" від 10.01.2019 № 7-р в квітні поточного року вівторок 30 квітня перенесено на суботу, 11 травня", - зазначено в повідомленні.

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Всьому виною жінка: Зеленський показав, що не так з його аналізами

Змінена дата здачі аналізів кандидатом у президенти Володимиром Зеленським – це помилка лабораторії. Цю інформацію повідомили в штабі кандидата в президенти України Володимира Зеленського. Детальніше пояснити там відмовилися. Через деякий час у Facebook Зеленського з'явилося пояснення, що подія – це "казус", а під постом кандидата – репост вибачення лабораторії Eurolab, де здавалися аналізи.

потяги в Росію

В Кабміні сказали, коли скасують поїзди у Росію: самі помруть

Залізничне сполучення України з Росією обов'язково припиниться. Відміна поїздів з Києва та Львова до Москви розповів міністр інфраструктури Володимир Омелян, назвавши терміни. За словами Володимира Омеляна, потяги з Києва та Львова до Москви скасують через кілька років. Про це міністр інфраструктури заявив на брифінгу в Києві в п'ятницю, 5 квітня.

Поліція України

У популярному українському ресторані сталася кривава перестрілка

В одному з найпопулярніших ресторанів Вінниці стався смертельний інцидент. Один з відвідувачів "Гетьмана" відкрив прицільний вогонь по працівнику закладу. Сварка 31-річного жителя Вінниці з музикантом ресторану закінчилася страшною трагедією, передає "Кореспондент" з посиланням на прокуратуру області. Після того, як у чоловіків закінчилися словесні аргументи, відвідувач вихопив травматичний пістолет і зробив аж 12 пострілів по своєму опоненту.

Світовий Банк

Світовий банк оголосив вирок українській економіці

Світовий банк погіршив свій прогноз щодо зростання ВВП України з 2,9% до 2,7% в 2019 році. Раніше НБУ повідомляв, що зростання ВВП зменшиться в цьому році. Однак, у 2020 році економіка зростатиме на рівні 3,4%, а на 2021 рік – впаде на 0,1 п. п. до 3,7%. У січні поточного року світовий банк зробив прогноз щодо уповільнення зростання економіки України. За підсумками минулого року світовий банк оцінив зростання економіки в 3,3%.