Автохами у кожному місті Україні вже настільки дістали місцевих жителів, що вони самостійно вирішили з ними боротись.

Про це зазначають ЗМІ.

Відзначається, що українців за відсутності чи мовчазної згоди патрульних поліцейських, чекаючи поки автовласникам будуть виписувати чудо-протоколи та штрафи вирішили самостійно робити популярними водіїв, які паркують своїх "сталевих коней", де попало.

автомобіль

Можливо, що саме після такого прославлення хтось із автолюбителів і задумається перш, ніж паркувати свій автомобіль де попало.

Популярні новини зараз

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Цього разу українці зробили популярним власника БМВ, який припаркувався прямо на пішохідному переході в одному з мікрорайонів Мелітополя.

Варто нагадати, що депутати запропонували збільшити штрафи для водіїв вдесятеро. Це стосується порушення правил безпеки, а саме за непристебнутий ремінь.

"Так, штраф за не пристебнутий ремінь безпеки, законопроект №10131, пропонують підняти в 10 разів – до 510 гривень", - говорять парламентарі, які зареєстрували відповідний законопроект.

Крім того, штраф за порушення правил перевезення дітей також можуть підняти. Водії заплатять за неправильне перевезення дітей до 510 гривень:

Нагадаємо, на євробляхи та їх власників чекають нові сюрпризи. Депутати не залишать у спокої щонайменше чверть мільйона машин. Що трапиться є нерозмитненими авто на єврономерах, розповіла глава парламентського комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна.

Як повідомляв "Знай.ua", українці продовжують розмитнювати автомобілі з єврономерами. Однак раніше, коли діяв пільговий період, цей процес проходив значно активніше. Експерти розповіли, які машини з Європи стали найпопулірнішими серед українців.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві кермувальник припаркував свій автомобіль "як олень", залишивши транспортний засіб просто на трамвайних шляхах. Неправильно припаркований автомобіль зупинив рух столичного трамвая номер 14 біля станції метро "Берестейська".

Володимир Зеленський готовий стати президентом України - Андрій Пальчевський