Синоптики розповіли, що на цьому тижні в Україні відбуватимуться "температурні гойдалки", вночі очікується мінусова температура і навіть сніг.

Цю інформацію повідомили в Укргідрометцентрі.

Четвер, 4 квітня

Найбільше в цей день не пощастить мешканцям східних регіонів країни. Поки на півдні, заході, півночі і в центрі України синоптики обіцяють абсолютно безхмарне небо, на сході знову йтимуть дощі, правда, снігу не очікується. На сході стовпчики термометрів покажуть від 8 до 10 градусів тепла вдень і близько нуля після заходу сонця.

На півдні, півночі і в центрі картина спостерігатиметься схожа, з тією лише відмінністю, що вночі тут очікується "мінус", хоч і не значний: близько 1 градуса. А ось на території Західної України буде тепліше всього: від 11 до 13 градусів вдень (на Закарпатті до +15), і близько 1 градуси з позначкою "мінус" в нічний час доби.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

П'ятниця, 5 квітня

Опадів не буде ні в одному регіоні країни, а небо обіцяє бути абсолютно ясним. На півдні і заході країни в цей день стовпчики термометрів покажуть від 11 до 13 тепла в денний час доби і близько 1-2 градусів тепла - після заходу сонця. На сході, півночі і в центрі України буде прохолодніше, але всього на пару градусів: від 9 до 12 тепла, вдень від 1 морозу до 1 градуса із позначкою "плюс" в нічний час доби.

Субота-неділя, 6-7 квітня

На вихідних в країну насувається потепління. Синоптики очікують від 14 до 18 градусів тепла по всій території України.

Нагадаємо, в більшості областей України буде переважати суха погода, на сході очікується дощ і сніг. Про це стало відомо з інформації синоптика Наталки Діденко на своїй сторінці в Facebook.

погода в Україні

"Північно-східні повітряні потоки, зазвичай, приносять в Україну некомфортну погоду - холод і поривчастий вітер. Однак антициклон, який зараз панує над Україною, підсолодить холодну синоптичну таблетку - буде багато сонця", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Знай.uа", синоптики здивували прогнозом на весну: +30 в квітні і холоднеча в травні.

Також "Знай.uа" писав, що погода в Україні буде теплою і сонячною. Практично на всій території України не буде опадів, але в східних областях вночі можливий мокрий сніг.