В Україні протягом 3-5 квітня очікується тепла весняна погода, у деяких регіонах повітря прогріється до +19. У той же час, за словами синоптиків, на сході країни в середині тижня можливі невеликий мокрий сніг і дощ.

Цю інформацію повідомили в Укргідрометцентрі.

Середа, 3 квітня

На зміну теплій дощовій погоді на сході країни прийде похолодання з мокрим снігом. Так, у Дніпропетровській, Харківській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях термометри покажуть +4... +7.

На заході, півночі та півдні країни денна температура повітря складе від +8 до +15. В Києві в цей день теж без опадів, температура повітря вдень +8..+10.

Популярні новини зараз

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Четвер, 4 квітня

За словами синоптиків, на сході України буде дощова, але досить тепла погода. Опади пройдуть у Донецькій, Луганській і Харківській областях.

Температура повітря вдень там складе від +8 до +10. В інших регіонах країни буде сонячно. Найтепліше традиційно на заході - там повітря прогріється до +15. У південних, центральних і північних областях від +8 до +11. Вночі температура може опуститися до нульової позначки.

П'ятниця, 5 квітня

В Україні очікується тепла та сонячна погода.
У західних областях температура вдень становитиме від +11 до +16. На сході температура вдень від +9 до +11. У північних і центральних областях денна температура становитиме від +9 до +12. На півдні вдень стовпчики термометра покажуть +13. Температура повітря вночі переважно збережеться на рівні від +1 до 0, проте в частині північних і східних областей похолодає до -1...-2.

Нагадаємо, народний синоптик Наталка Діденко розповіла українцям, якою буде погода у найближчі дні. У найближчі дні погода влаштує українцям випробування холодним вітром і холодом. Так, на всю територію України знову прийдуть заморозки.

Як повідомляв Знай.ua, погода на квітень приготувала неприємний сюрприз, доведеться змінювати плани.

Також Знай.ua писав, що другий тиждень квітня також розпочнеться дощами. Погода буде хмарною.