Виконуюча обов'язки голови Міністерства охорони здоров'я України Уляна Супрун переконана, що "пити з друзями буває насправді корисно для здоров'я, а також додала, що під час очікування результатів голосування на виборах президента нашої країни, "не буде зайвим розслабитися і заспокоїтися". Про це стало відомо з відповідного поста на сторінці Супрун в Facebook.

У той же час чиновник уточнила, що "при цьому важливо, що саме пити". Крім того, Супрун зазначила, що дію алкоголю на організм можна порівняти з ефектом плацебо. Вона зазначила, що крім значного гальмівного ефекту випивки, на людину впливає і саме спілкування. Супрун розповіла: "Через жарти з друзями виділяється серотонін, від очікування зустрічі в барі і приємної атмосфери розслаблення – дофамін".

Одночасно з цим, вона порадила українцям вживати чаї, в тому числі трав'яні: з гібіскуса, вербени, ромашки, меліси, звіробою, імбиру, а також білий і зелений чай. Все це міністр опублікувала після першого туру виборів президента України, який відбувся вчора.

Уляна Супрун

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Уляна Супрун знову почала роздавати цінні, як їй здається, поради українцям. Напередодні виборів президента України міністр на своїй сторінці в Facebook опублікувала поради членам виборчкомів і спостерігачам, які працюватимуть під час голосування. Супрун написала, що поради "допоможуть витримати добу, у якій мало сну, свіжого повітря і руху, зате багато людей і значна потреба в концентрації уваги".

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа": вчені налякали розповідями про те, наскільки небезпечною може виявитися надмірне вживання солодощів для зору людини. Зокрема, вони сприяють збільшенню багатьох захворювань.

Також "Знай.uа" писав, що незважаючи на велику кількість різних методик і препаратів для спалювання ваги, є ще один секрет, розкритий дієтологами світу. Напої, які сприяють активному жіросжіганію. Вони покращують обмін речовин, сприяють розщепленню жирових клітин, вгамовують відчуття голоду.