Священнослужителі з РПЦ пообіцяли помститися Україні за якісь "переслідування священиків Московського патріархату", які, на їхню думку, мали місце бути, повідомляє портал "Акценти".

Протоієрей Всеволод Чаплін написав резонансну заяву в Telegram-каналі «Православна політика».

Українцям вже не в новинку, що представники РПЦ поширюють про нашу країну найбезглуздіші плітки, тим самим намагаючись налаштувати світ проти Православной церкви України.

Всеволод Чаплін

На цей раз Всеволод вирішив продовжити свою "діяльність": "Все йде до виселення ченців з Почаївської лаври. Після цього і взагалі після викорінення в навколишніх землях істинного православ'я — чи потрібні будуть такі землі Господу? Адже на них навряд чи можливим буде порятунок — навіть в катакомбах.… І не зробить так, що в цих землях взагалі нічого живого не залишиться на сотні років — і ніщо живе навіть перетнути їх не зможе? А зона, де люди століттями металися між православним Сходом і єретичним Заходом, виявиться страшним бар'єром між ними… Бог зневаженим не буває — Він карає".

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

Скандальний протоієрей звинуватив українську владу в нав'язуванні своєї думки народу. Не так давно Чаплін заявив, що такої держави як Україна взагалі бути не може.

"Не повинно бути такої держави як Україна в принципі.Нам потрібно відокремити Новоросію-8 областей від Харкова до Одеси,включити їх до складу Росії..." - йдеться в повідомленні.

Також, протоієрей сподівається на вищі сили на майбутніх виборах і сподівається, що Порошенко не оберуть на другий срок. Для цього він навіть влаштував молебень.

Люди в коментарях вкрай негативно реагують на такі висловлювання:
"молитесь Сатані, сектанти?", "Вибачте, вам не*уй робити????Підіть город православно скопайте - все більше толку!", "Лоб не розшиби, коли будеш молитися", "Якого біса ви лізете в політику? Моліться краще за мир у всьому світі. Ви навіщо прийшли у священнослужителі?"

Нагадаємо, що українських школярів змусять вивчати історію надання Томосу.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що маразматичний Чаплін в рясі закликав "не пускати в Царство Боже" хрещених в українських церквах