В українському селі на дорогу вибіг страус. Він змусив водіїв зупинитися та перелякав перехожих.

Відповідне відео у соціальній мережі Facebook опублікували очевидці.

"Звичайний день в селі Крупець", - іронічно підписали відео.

Інцидент стався у селищі Крупець, що знаходиться в Хмельницькій області. На відео, видно, що страус вибіг на дорогу і змусив автомобіль зупинитися. Після цього з'явився невідомий чоловік, який намагався зігнати його з дороги.

В один момент страус почав бігти на очевидців, які знімали усе на камеру. Вони не на жарт перелякалися.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще
Варто зазначити, що на Запоріжжі живе шимпанзе, яке своїми звичками надзвичайно схоже на людину. Відповідне відео з'явилося на сторінці бердянського зоопарку "Сафарі" у соціальній мережі Fecebook.

Так, працівники зоопарку на відео зняли надзвичайно цікаву мавпу, яка поводилася, як людина. Шимпанзе зацікавилася пляшкою з водою, а після осушило її до дна.

Ще один супер пес підкорив користувачів соцмереж. У цього лабрадора є всі шанси стати найпопулярнішим мемом. У топ Reddit вийшов пост з потенційно мемною собакою. Автор фотографії з нікнеймом shampoobeer написав, що його бос привела на роботу свою собаку на прізвисько Меддокс і спробувала замінити їм співробітника.

Нагадаємо, навіть найстрашніший кіт у світі розчулює людство. Пухнастик зібрав понад 100 тисяч шанувальників, мережі не можуть намилуватися.

Як повідомляв портал "Знай.uа", кумедна фотодобірка котів, які виробляють неймовірні речі: коли тварини живуть за своїми правилами.

Також "Знай.uа" писав, товстенька кішка втомилася від поневіряння і шукає господарів, вона трохи сварлива, але з втратою ваги та наданням притулку все може змінитися.