У мережі з'явилися рідкісні та ексклюзивні кадри з неймовірно красивими дитинчатами білого лева. Відомо, що левенята з'явилися на світ у сафарі-парку "Тайган" в окупованому Криму.

Відомо, що немовлята стали першими з сімейства царя звірів, народженими в новому році.

На опублікованих знімках видно, що дівчинка і хлопчик вже почали проявляти характер — намагаються втекти від матері, левиці Міледі, і ричать. Правда, поки звук нагадує нявкання. Проте, це, звичайно, справа часу, незабаром муркотіння перетвориться на справжній грізний рев.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Варто нагадати, що під Запоріжжям живе шимпанзе, яке своїми звичками надзвичайно схоже на людину. Відповідне відео з'явилося на сторінці бердянського зоопарку "Сафарі" в соціальній мережі Fecebook. Так, працівники зоопарку на відео зняли надзвичайно цікаву мавпу, яка вела себе, як людина. Шимпанзе зацікавилася пляшкою з водою, а після осушило її до дна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоопарку міста Гданськ з'явився рідкісний білий пінгвін. Морська птиця народилася лише три місяці тому і працівники зоопарку поки що не можуть встановити її стать. Відвідувачі гданського зоопарку в Польщі можуть побачити одну з найнезвичайніших тварин - пінгвіна-альбіноса, передає видання Fox News з посиланням на Associated Press. Рідкісний нелітаючий птах не має традиційного для пінгвінів чорного оперення, і це може стати проблемою для її існування. Повідомляється, що пінгвін-альбінос може бути відкинутий іншими пінгвінами, що поставить під загрозу його виживання.

Нагадаємо, чотири операції, десятки швів: розлючений пітбуль ледь не залишив дівчинку без обличчя.

Як повідомляв Знай.uа "Люди стануть екзотичними тваринами у страшному зоопарку прибульців", - вчені з Франції дали страшний прогноз.

Знай.uа писав, прибульці влаштують на Землі зоопарк: люди перетворяться на звірів.