Путінські окупанти на Донбасі влаштовують нові провокації: за минулу добу терористи 7 разів обстріляли позиції українських військових, при цьому 4 рази використовували заборонене Мінськими домовленостями озброєння. На щастя, втрат серед наших бійців немає, про що стало відомо з повідомлення прес-центру штабу ООС.

У повідомленні йдеться: "У смузі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" було здійснено 4 обстріли: мінометів калібрів 120 і 82 мм - в районі населеного пункту Гнутово; двічі - з підствольних гранатометів і стрілецької зброї - поблизу міста Авдіївка; великокаліберних кулеметів — у районі населеного пункту Лебединське".

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти відкривали вогонь три рази: двічі - з мінометів калібру 82 мм - поблизу села Кримське; з кулеметів великого калібру і стрілецької зброї - поблизу населеного пункту Станиця Луганська. Українська розвідка повідомляє, що 28 березня вогнем у відповідь були поранені троє бойовиків. Протягом поточної доби обстрілу позицій українських військових не зафіксовано.

Українські військові

У прес-службі підкреслили: "Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню".

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен"

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українські військові опублікували епічне відео, на якому можна побачити знищення командного пункту окупантів. Як стало відомо, обстріл був проведений в два етапи, при цьому на той світ вирушило чимало путінських голодранців.

Як повідомляв портал "Знай.uа": мережа сміється над діалогом двох бойовиків, які не приховують свого провального становища. Примітно, що вони лають свої ж пропагандистські канали, які заявляють про відсутність зброї у українських військових. При цьому самі ж окупанти говорять про те, що такого озброєння, як у сил ООС, у них і близько немає.

Також "Знай.uа" писав, що на одному з українських військових полігонів стався потужний вибух, який травмував одного військовослужбовця. Основною причиною називають порушення норм безпеки при поводженні з вибухонебезпечним предметом.